Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που μάρσαρε για να διαφύγει μπλόκο στη Βουλιαγμένης: 3.250 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος

Επεισοδιακά εξελίχθηκε το μπλόκο που έστησε η Τροχαία στη Βουλιαγμένη, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (28/6), όταν νεαροί αναβάτες μηχανής προσπάθησαν να διαφύγουν.
Σύμφωνα με βίντεο που κατέγραψε άλλος μοτοσικλετιστής, από τις τρεις μηχανές χωρίς κράνος, η μία κατάφερε να διαφύγει με μεγάλη ταχύτητα, ενώ λίγο έλειψε να πατήσουν έναν από τους αστυνομικούς.
Η δεύτερη μηχανή επιχείρησε επίσης να φύγει, αλλά σταμάτησε την τελευταία στιγμή, ενώ η τρίτη είχε ήδη σταματήσει και βεβαιωνόταν το πρόστιμο από άλλον αστυνομικό στο πεζοδρόμιο.
Πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος
Στον 21χρονο που αρνήθηκε αρχικά τον έλεγχο, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.250 ευρώ, ενώ του αφαιρέθηκαν το δίπλωμα οδήγησης και η άδεια κυκλοφορίας του δικύκλου, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας για επικίνδυνη οδήγηση, έλλειψη προστατευτικού εξοπλισμού και άρνηση συμμόρφωσης σε αστυνομικό έλεγχο.
Η μεταμέλεια του οδηγού
Μετανιωμένος για την πράξη του εμφανίστηκε ο νεαρός αναβάτης της μηχανής μετά το επεισοδιακό μπλόκο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 21χρονος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς.




0 ΣΧΟΛΙΑ