«Της πέταξαν λάσπη»: Ξέσπασε η Βίκυ Σταυροπούλου για τη Δανάη Μπάρκα

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, παραχωρώντας μια ανοιχτή και ειλικρινή συνέντευξη στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.
«Το λέω γι’ αυτούς που λένε ότι έχει μέσο τη μαμά της»
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δεν έλειψαν οι αναφορές στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα, και τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται – ιδίως εκείνα που αφορούν στην καριέρα της και τις αιτιάσεις ότι η επαγγελματική της εξέλιξη οφείλεται στη φήμη και τις διασυνδέσεις της μητέρας της.
Η Βίκυ Σταυροπούλου υπερασπίστηκε με αποφασιστικότητα τη Δανάη, ξεκαθαρίζοντας: «Η Δανάη από τότε που βγήκε από τη σχολή, μέχρι και που της ήρθε η ευκαιρία για την παρουσίαση στο Mega, δηλαδή από τα 20 μέχρι τα 27 της, έπαιζε κάθε χρόνο στο θέατρο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου, υπογραμμίζοντας την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά της κόρης της στον χώρο της υποκριτικής.
Αναφερόμενη στις φήμες περί «μέσου», η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν κατηγορηματική: «Να σας πω βέβαια, γιατί το ακούω συνέχεια, τι να πεις… Σας διαβεβαιώ ότι δε θα υπήρχε ποτέ περίπτωση στη ζωή μου να πάρω κάποιον τηλέφωνο και να του πω “πάρε τη Δανάη στη δουλειά”, ποτέ». Πρόσθεσε μάλιστα, με μια δόση ειλικρίνειας:
«Θα μπορούσα να το κάνω για οποιοδήποτε άλλο παιδί, αλλά για τη Δανάη ντρέπομαι. Το λέω γι’ αυτούς που λένε ότι έχει μέσο τη μαμά της». Με αυτόν τον τρόπο, η Βίκυ Σταυροπούλου ξεκαθάρισε ότι η επαγγελματική πορεία της Δανάης Μπάρκα είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα των δικών της προσπαθειών και ταλέντου, απορρίπτοντας τις όποιες υπόνοιες για οικογενειακή παρέμβαση.
Ανάμεσα σε άλλα η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της Δανάης Μπάρκα με το Mega έπειτα από 5 ολόκληρα χρόνια. «Όταν της το πρότειναν και μου το είπε, εγώ πάγωσα… Σφίχτηκε το στομάχι μου και με ηρέμησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης που μου είπε: Άσε να τολμήσει το παιδί και αν φάει τα μούτρα του θα τα φάει», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.
«Θαύμασα την τόλμη της, θαύμασα τη στάση της αυτά τα πέντε χρόνια, όπως και το Mega, μπράβο που έδωσε βήμα σε ένα νέο πρόσωπο. Θαύμασα την αξιοπρέπειά της και την ψυχραιμία της σε χοντράδες που θα έπρεπε να βγει και να πάρει θέση και το να μην απαντάς σημαίνει δύναμη, ειδικά όταν σε λασπολογούν. Της πετάξανε λάσπη της Δανάης χωρίς λόγο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.
«Δε θα κρατιόμουν, αλλά μου είπε η Δανάη πως τώρα είμαστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες, οπότε σε παρακαλώ, δε θέλω να το διαχειριστεί», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου καλεσμένη στο Στούντιο 4.






0 ΣΧΟΛΙΑ