Καιρός: «Καμπάνα» Τσατραφύλλια για βίαιη μεταβολή – Απότομη πτώση της θερμοκρασίας

Ο καιρός αναμένεται να επιδεινωθεί ραγδαία μέσα στις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια.
Σε ανάρτησή του, σημειώνει ότι η αλλαγή θα είναι «βίαιη» και θα διαρκέσει περίπου 30 ώρες, ενώ παράλληλα επισημαίνει τις περιοχές όπου τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα.
Η εξέλιξη του καιρού σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια
«Επιδείνωση εξπρές θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες με έντονη κεραυνική δραστηριότητα, καταιγίδες με ραγδαιότητα, ,ισχυροί άνεμοι (μπουρίνια) αλλά και χαλάζι.
Στην πρώτη γραμμή επικινδυνότητας για τα παραπάνω φαινόμενα είναι :
Παρασκευή :το διάστημα (12.00-19.00) : η βόρεια Ελλάδα ,κυρίώς η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η Καβάλα και η Θεσσαλία.
Σάββατο : Από το πρωί 8.00-11.00 : Χαλκιδική, Σποράδες, Θερμαϊκός ,οι παράκτιες περιοχές της Ημαθίας και της Πιερίας, Μαγνησία και βόρεια Εύβοια.
Από το μεσημέρι 12.00-20.00 :Στερεά (κυρίως Φωκίδα, Βοιωτία δυτική και βορειοδυτική Αττική) και Πελοπόννησο, ( κυρίως Κορινθία, Αργολίδα και οι παράκτιες περιοχές της Αρκαδίας και της Λακωνίας.
Μέχρι και τη Δευτέρα πτώση θερμοκρασίας 5-6 βαθμούς».






0 ΣΧΟΛΙΑ