Ο Γιώργος Λιάγκας το αποκάλυψε: Όσα του είπε εκτός αέρα ο Παύλος Χαϊκάλης για την υπόθεση Φιλιππίδη

Πριν από λίγες ημέρες, ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, κάνοντας σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός ηθοποιός επανειλημμένα τόνισε ότι υπάρχουν γεγονότα που δεν μπορεί να αποκαλύψει δημόσια. Για αυτές τις λεπτομέρειες, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε το πρωί της Τρίτης, 17 Ιουνίου, στον αέρα της εκπομπής, εξηγώντας όσα συζήτησε κατ’ ιδίαν με τον Παύλο Χαϊκάλη, όταν έκλεισαν οι κάμερες.
Η off the record αναφορά του Παύλου Χαϊκάλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη
«Εγώ μετά το πέρας της συνέντευξης, κάθισα άλλη μισή ώρα με τον Παύλο Χαϊκάλη και μιλήσαμε. Αυτό που off the record μου είπε είναι μία πεποίθηση, την οποία δεν ξέρω αν μπορεί να την αποδείξει ούτε αν έχει κάποια στοιχεία, για το ποιοι έχουν λόγο, ή ποιες έχουν λόγο, να καταστρέψουν τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Μου λέει, λοιπόν, ο Παύλος Χαϊκάλης ότι αυτές οι γυναίκες με αυτούς τους άνδρες, για αυτούς τους λόγους, ήθελαν να καταστρέψουν τον Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτό τώρα είναι μια πεποίθησή του. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, στο δικαστήριο ή σε μια συνέντευξη να πει για την πεποίθησή του, γιατί δεν ξέρω αν μπορεί να την αποδείξει. Αυτό εννοούσε off the record, εγώ δεν δικαιολογώ τον Χαϊκάλη, λέω τι εννοούσε.
Ο Χαϊκάλης τι πιστεύει; Ότι κάποιες άλλες κυρίες, βρήκαν τις καταγγέλλουσες, γνωρίζοντας ότι έχουν ένα παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις εξώθησαν στο να πάνε στο δικαστήριο και, μάλιστα, τους πρόσφεραν μια προστασία ισχυρών ανδρών, δικηγόρων κλπ. Αυτό θεωρεί. Όμως, επειδή προφανώς δεν μπορεί να το αποδείξει, γιατί δεν έχει κάποια στοιχεία φαντάζομαι, είναι μια εικασία που δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι. Επειδή μπορεί και να μην ισχύει, δεν την είπε ούτε στο δικαστήριο ούτε στον αέρα και είπε “αυτά θα στα πω off the record”», είπε χαρακτηριστικά.






0 ΣΧΟΛΙΑ