ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Την συνέθλιψε, το δε κεφάλι της μπήκε μέσα στο παρμπρίζ» – Αντικαθιστούσε συνάδελφό της η δημοτική υπάλληλος που έχασε τη ζωή της στην Ποσειδώνος

«Την συνέθλιψε, το δε κεφάλι της μπήκε μέσα στο παρμπρίζ» – Αντικαθιστούσε συνάδελφό της η δημοτική υπάλληλος που έχασε τη ζωή της στην Ποσειδώνος
Ο Σταύρος Μπαλάσκας για το θανατηφόρο τροχαίο στον Άλιμο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (6/6) στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά. Τραγικός απολογισμός του τροχαίου, ο θάνατος μιας δημοτικής υπαλλήλου που βρισκόταν στο πίσω μέρος απορριμματοφόρου, συμμετέχοντας στην αποκομιδή απορριμμάτων.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, αστυνομικός αναλυτής, μίλησε για το θανατηφόρο τροχαίο στον Άλιμο στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη του Action24.

«Είδε το κεφάλι της νεκρής δίπλα του. Αφρενάριστος, τελείως!»

«Αφρενάριστος, στην ευθεία, το απορριματοφόρο είχε και την πορτοκαλί σήμανση. Την συνέθλιψε, το δε κεφάλι της μπήκε μέσα στο παρμπρίζ. Είδε το κεφάλι της νεκρής δίπλα του. Αφρενάριστος, τελείως! Από συναδέλφους της ακούστηκε ότι ήταν στο σκαλάκι. Η κοπέλα ήταν κάτω για να πάρει τον κάδο. Ήταν ακαριαίος ο θάνατός της. Από την τροχαία μου την περιέγραψαν νέα κοπέλα», αποκαλύπτει ο Σπύρος Μπαλάσκας. 

Αντικαθιστούσε συνάδελφό της η δημοτική υπάλληλος που έχασε τη ζωή της πάνω στο απορριματοφόρο

«Τραγική ειρωνεία ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος αντικαθιστούσε μία συνάδελφό της, της οποίας το παιδί σήμερα έδινε πανελλήνιες και είχε ζητήσει να αντικατασταθεί για να μπορέσει να είναι μαζί με την κόρη της. Οι συνάδελφοί της είναι πραγματικά σοκαρισμένοι. Λίγες μέρες πριν είχε κάνει τα χαρτιά της για να βγει στη σύνταξη», ανέφερε χαρακτηριστικά δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου