ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Ο τράπερ τους έδωσε το πιστόλι και το έβαλαν στον κρόταφο του 24χρονου»: «Καίνε» τον Ivan Greko οι αποκαλύψεις στην υπόθεση απαγωγής

«Ο τράπερ τους έδωσε το πιστόλι και το έβαλαν στον κρόταφο του 24χρονου»: «Καίνε» τον Ivan Greko οι αποκαλύψεις στην υπόθεση απαγωγής
Τι αποκάλυψε ο πατέρας του επιχειρηματία
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο πατέρας του 24χρονου που έπεσε θύμα απαγωγής στον Υμηττό από τη συμμορία του Ivan Greko μίλησε στο Live News, περιγράφοντας τον εφιάλτη που βίωσε ο γιος του και τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Ο 24χρονος, επιχειρηματίας και μέλος γνωστής οικογένειας με δραστηριότητα στον χώρο της χρυσοχοΐας και των ενεχυροδανειστηρίων, απήχθη στον Υμηττό στις 6 Μαΐου.

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Live News, ο πατέρας του ανέφερε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι είχαν ενεργό ρόλο στην απαγωγή. Επιπλέον, σημείωσε πως ο τράπερ κλήθηκε άμεσα από τους υπόλοιπους δράστες να μεταβεί στο σημείο. Οι αποκαλύψεις του ρίχνουν φως στις δραματικές στιγμές που βίωσε η οικογένεια.

«Τους έκανε επίθεση γιατί αυτούς μπορούσε να τους κάνει εκείνη την ώρα για να μην τον ξαναπάρουν. Και οι τέσσερις είχαν τη συμμετοχή αυτή και οι κατηγορίες έχουν πάει στη δικαιοσύνη. Μετά από τρία τέταρτα, μισή ώρα τον πήραν τηλέφωνο(τον τράπερ), στα δέκα λεπτά που τον απήγαγαν και του είπαν να πάει. Πήγε, τους πήγε το όπλο και τον απειλούσαν με το όπλο να του κόψουν τα δάχτυλα».

Στη συνέχεια, ο πατέρας του 24χρονου αναφέρει πως ο τράπερ πήγε το πιστόλι στους υπόλοιπους δράστες και τότε το έβαλαν στον κρόταφο του γιου του.

«Ήταν μέσα στ’ αμάξι, τους το έδωσε κι αυτός ήταν απ’ έξω με τη μηχανή. Και μετά παρέμεινε άλλες τρεις ώρες μαζί τους που τον βασάνιζαν και όταν μαζευτήκανε τα λεφτά έφυγε με τον Π… και πήγε να πάρουν τα λύτρα. Αυτός πήγε τον Π… Κατσαβίδι και μαχαίρι. Κι όταν πήγε ο τράπερ τους έδωσε το πιστόλι και του το βάλανε στον κρόταφο. Εκεί πήγαν αν του κόψουν τα δάχτυλα κι έσφιγγε τα χέρια του. Μετά τον φόνο… Δηλαδή δεν θα τον άφηναν έτσι, δεν τον άφηναν, ήθελαν κι άλλα 50(χιλιάδες ευρώ)».

«Πήγαν να του κόψουν τα δάχτυλα κι έσφιγγε τα χέρια του»

Το θύμα υποστηρίζει πως μπήκε στο στόχαστρο των δραστών, όταν στο παρελθόν ένας εκ των κατηγορούμενων είχε παρενοχλήσει την κοπέλα του. Τρεις μήνες μετά όπως είπε στην αστυνομία, τον είχε ξυλοκοπήσει στην Ηλιούπολη.

«Ο φίλος μου ρώτησε να μάθει για το άτομο αυτό, έμαθε το όνομα του και ότι έχει κάνει παλιότερα φυλακή για ανθρωποκτονία. Λίγους μήνες αργότερα συναντήθηκαν τυχαία ο φίλος μου με τον 33χρονο, ο τελευταίος αρχικά έκανε κίνηση συμφιλίωσης, δίνοντάς του το χέρι και όταν έδωσε και ο φίλος μου το δικό του, τότε άρχισε αιφνιδιαστικά να τον χτυπάει με μπουνιές χωρίς λόγο», ανέφερε η σύντροφος του 24χρονου.

Ο 33χρονος χαρακτηρίζεται ως σκληρός ποινικός, φέρεται ως στενός συνεργάτης μέλους της Greek Mafia και έχει φάκελο για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην απολογία του αρνείται την κατηγορία της απαγωγής και ανέφερε πως τσακώθηκαν γιατί του χρωστούσε χρήματα αλλά δεν είχε ποτέ σκοπό να τον απαγάγει.

Ο 25χρονος έχει φάκελο για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, ο 23χρονος έχει κατηγορηθεί για βία, υπεξαίρεση, ληστεία και απόδραση, ενώ ο 26χρονος τράπερ έχει φάκελο για απειλές και ανυποταξία.

«Εκεί πήγαν αν του κόψουν τα δάχτυλα κι έσφιγγε τα χέρια του. Μετά τον φόνο… Δηλαδή δεν θα τον άφηναν έτσι, δεν τον άφηναν, ήθελαν κι άλλα 50(χιλιάδες ευρώ)», πρόσθεσε ο πατέρας του.

Ο 24χρονος καταγγέλλει ότι δέχτηκε μια σειρά από χτυπήματα όσο βρισκόταν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο και τις επόμενες μέρες, νέες απειλές από την ομάδα των 4 που κατηγορούνται για την αρπαγή του. Οι κατηγορούμενοι αναπτύσσουν από το μεσημέρι τους ισχυρισμούς τους και πλέον αναμένονται οι αποφάσεις για το αν και ποιοι θα προφυλακιστούν.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου