ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρίστος Κούγιας: Απέσυρε τη μήνυση στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο – Η συνομιλία τους στο τηλέφωνο

Χρίστος Κούγιας: Απέσυρε τη μήνυση στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο – Η συνομιλία τους στο τηλέφωνο
KLODIAN LATO / ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ / EUROKINISSI
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια, κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και τον Χρίστο Κούγια, λόγω μιας ανάρτησης του πρώτου στην οποία έλεγε πως καλύτερος ποινικολόγος είναι ο νεκρός ποινικολόγος. Έπειτα από την κίνηση αυτή του δημοσιογράφου και ακτιβιστή, ο 23χρονος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του για προσβολή μνήμης νεκρού ενώ ακολούθησαν κάποιες οργισμένες αναρτήσεις εκατέρωθεν.

Το πρωί της Τρίτης 27/5, μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» έγινε γνωστό πως ο Χρίστος Κούγιας απέσυρε τη μήνυση που είχε καταθέσει, καθώς ήρθε σε επικοινωνία με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Οι δυο τους προχώρησαν σε μια συζήτηση, κατά την οποία ο δεύτερος απολογήθηκε και κάπως έτσι «έδωσαν τα χέρια».

Το τηλεφώνημα και η συγγνώμη

«Προς τιμήν του, ο Χρίστος Κούγιας απέσυρε τη μήνυση προς τον κύριο Βαλλιανάτο. Είχε κάνει ο κύριος Βαλλιανάτος μία ανάρτηση. Ο Χρίστος Κούγιας τού έκανε τη μήνυση για προσβολή νεκρού τότε που ο Αλέξης Κούγιας έφυγε από τη ζωή. Όταν έφτασε η μήνυση στον κ. Βαλλιανάτο, ο Χρίστος Κούγιας έσπευσε να τον καλέσει στο τηλέφωνο και να τον ρωτήσει τι είναι αυτό που τον έχει φτάσει μέχρι τη συγκεκριμένη ανάρτηση, χωρίς να έχει στο μυαλό του να αποσύρει τη συγκεκριμένη μήνυση.

Ο κύριος Βαλλιανάτος τον ενημέρωσε για τις κόντρες που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του, το τι τους ένωνε και τι τους χώριζε και ότι υπήρχαν και τότε μηνύσεις από τον Αλέξη Κούγια στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, που αποσύρθηκαν και μετά από όλα αυτά του λέει ο κύριος Βαλλιανάτος “Αν τόσο πολύ σε ενόχλησε η συγκεκριμένη ανάρτηση, σου ζητώ συγγνώμη”. Αυτό ήθελε ο Χρίστος Κούγιας, μια απλή συγγνώμη», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Φαίη Φώτου, για το πώς τα βρήκαν οι δύο άνδρες.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου