Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική: Με πολιορκητικό κριό σπάνε την πόρτα και εισβάλουν

Με μια κινηματογραφική επιχείρηση, πάνοπλοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας εισέβαλαν το πρωί της Τετάρτης (14/5) σε υπό κατάληψη χώρο της Νομικής, ερευνώντας και αναζητώντας στοιχεία, μετά τη σύλληψη των έξι κατηγορούμενων για την επίθεση που σημειώθηκε σε εκδήλωση στη Σχολή, στις 30 Απριλίου.
Πλάνα από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική
Στο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί της ΕΚΑΜ, με τα όπλα προτεταμένα, φορώντας κράνη, αλεξίσφαιρα γιλέκα και κρατώντας ασπίδες, εισβάλλουν σε χώρο της Νομικής. Ένας από τους αστυνομικούς κόβει με ειδικό ψαλίδι το λουκέτο και με πολιορκητικό κριό σπάνε την πόρτα και μπαίνουν στο εσωτερικό του κτηρίου, στο οποίο λειτουργούσε αυτοδιαχειριζόμενο κυλικείο.
Όπως φαίνεται στα πλάνα, παντού στους τοίχους υπάρχουν κολλημένες αφίσες και γκράφιτι. Σε μια τουαλέτα εντοπίζουν δύο πυροσβεστήρες. Υπό διερεύνηση είναι αν οι συγκεκριμένοι χώροι χρησιμοποιήθηκαν από τους συλληφθέντες για την άγρια επίθεση στον διδακτορικό φοιτητή, στον δεύτερο όροφο της Νομικής, τον προηγούμενο μήνα.




0 ΣΧΟΛΙΑ