«Λυγίζει» η μητέρα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Είμαι ένα τέταρτο ανθρώπου, αυτό ήταν η χαριστική βολή»

Η κα Αγγελική, μητέρα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, προχώρησε σε προσωπική εξομολόγηση και αναφέρθηκε στο τεράστιο πένθος από την απώλεια του γιου της, αποκαλύπτοντας τις τελευταίες του λέξεις πριν φύγει από τη ζωή. Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2024, σε ηλικία 61 ετών, αφήνοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους ανθρώπους που τον αγαπούσαν.
Άνοιξε την καρδιά της η μητέρα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη
«Είμαι ένα τέταρτο ανθρώπου. Το πώς ζω… Άστα να πάνε, άστα πονάνε. Ούτε ο χειρότερος εχθρός μου δεν θα ήθελα να πάθει αυτό το πράγμα. Ήταν σαν μαχαίρι που μου έκοψε την καρδιά στα τρία… Μου είπε: “Σε αγάπησα πολύ, μαμά, με όλη μου τη ζωή”. Αυτό ήταν η χαριστική βολή μου», δήλωσε συγκινημένη.
Διαβάστε επίσης
Η ίδια είπε επίσης ότι είχε συμφωνήσει με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη πως όποιος έφευγε πρώτος, ο άλλος θα τον αποτέφρωνε. Μάλιστα, όταν του έλεγε πως συνήθως πρώτα φεύγουν οι γονείς, εκείνος απαντούσε: «Μην το λες, καμιά φορά φεύγουν πρώτα τα παιδιά».
Η μητέρα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη εξομολογήθηκε επίσης πως τον περιμένει ακόμα να γυρίσει στο σπίτι. «Λέω “άχου άργησε πάλι”. Τώρα θα ανοίξει η πόρτα και θα έρθει το Ιασονάκι. Εκτός από τη σχέση γονιού και παιδιού που είχαμε, σχολιάζαμε πράγματα στην τηλεόραση και σε πολλά έπεφτα μέσα. Με ποιον θα συζητάω τώρα; Λεπτομέρειες που σου χτυπάνε στην ψυχή κατευθείαν».






0 ΣΧΟΛΙΑ