ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στο ποδόσφαιρο: Αυτοκτόνησε πρώην τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού

Αυτοκτόνησε τερματοφύλακας
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στη Σερβία η είδηση του θανάτου του Ράντισα Ίλιτς, ο οποίος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 47 ετών, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας.

Ο Ράντισα Ίλιτς είχε φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού τη σεζόν 2008/09, ενώ υπήρξε και διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε επίσης σε ομάδες όπως η Σλόμποντα Ούζιτσε, η Παρτιζάν, η Νασιονάλ Βουκουρεστίου και η Μπόρατς Τσάτσακ.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Ίλιτς συνέχισε την πορεία του ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της εθνικής Σερβίας, όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Σλάβολιουμπ Μούσλιν το 2016. Η τραγική του απώλεια έχει βυθίσει στο πένθος τον κόσμο του ποδοσφαίρου στη Σερβία.

Η Παρτιζάν αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση τον Ίλιτς:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου