Αδιανόητο σκηνικό στα Εξάρχεια: 66χρονη ζούσε με το πτώμα της μητέρας της και δεκάδες γάτες

Μια σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως στα Εξάρχεια, εκεί όπου μια 66χρονη γυναίκα εντοπίστηκε να ζει με το πτώμα της μητέρας της, το οποίο είχε τυλίξει σε σεντόνια και πλαστικές σακούλες, ενώ το διαμέρισμά της ήταν γεμάτο με γάτες.
Οι γείτονες τηλεφώνησαν στην αστυνομία
Η αποκάλυψη έγινε στις 8 Μαρτίου, όταν γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το σπίτι. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με εικόνες φρίκης. Η 66χρονη ζούσε σε άθλιες συνθήκες, ενώ στο χώρο υπήρχαν δεκάδες γάτες σε πολύ κακή κατάσταση.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια, η μητέρα της είχε πεθάνει περίπου 20 ημέρες πριν, όμως δεν είχε ειδοποιήσει τις αρχές. Αντί να αναφέρει τον θάνατό της, αποφάσισε να τοποθετήσει τη σορό στο υπνοδωμάτιο, καλύπτοντάς την με υφάσματα και σακούλες.
Διαβάστε επίσης
Οι αρχές, που διερευνούν την υπόθεση, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας σχετικά με τον θάνατο της ηλικιωμένης μητέρας. Η 66χρονη μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική για περαιτέρω εξέταση, ενώ ειδικές υπηρεσίες φροντίδας ανέλαβαν τη διάσωση των ταλαιπωρημένων ζώων.






0 ΣΧΟΛΙΑ