ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Βάρη: Σχεδόν διαλύθηκε ο τοίχος στο δυστύχημα – Συνέβη σε πολύ επικίνδυνο σημείο

Τροχαίο στη Βάρη: Σχεδόν διαλύθηκε ο τοίχος στο δυστύχημα – Συνέβη σε πολύ επικίνδυνο σημείο
Εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στη Βάρη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Οι κάτοικοι της περιοχής της Βάρης χαρακτηρίζουν ως εξαιρετικά επικίνδυνο το σημείο όπου συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (9/3). Το δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε έναν 22χρονο, ενώ ένας συνομήλικός του τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, η οδός Αγίας Λαύρας, στην οποία κινούνταν το όχημα των δύο νεαρών, καταλήγει σε μια απότομη αριστερή στροφή. Στο τέλος της δρόμου βρίσκεται ένας τοίχος, πάνω στον οποίο κατέληξε το μοιραίο αυτοκίνητο.

Οι στιγμές στο τρομερό δυστύχημα της Βάρης

«Άκουσα ένα μπαμ και ένας κύριος μου φώναξε “κάλεσε ένα ασθενοφόρο και το 100”. Υπήρχε μια κοπέλα που είπε ότι είχα κατέβει στο αυτοκίνητο και το είδα να ανεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα. Οι αερόσακοι ήταν και οι δύο ανοιχτοί» περιέγραψε άλλη κάτοικος της περιοχής.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας με την οποία προσέκρουσε το αυτοκίνητο με τους δύο 22χρονους είναι το γεγονός ότι ο τοίχος έχει σχεδόν ξηλωθεί ενώ διαλύθηκαν δύο κάδοι απορριμμάτων που ήταν μπροστά του. Ο 22χρονος οδηγός που απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, άφησε την τελευταία του πνοή στο Ασκληπιείο Βούλας στο οποίο μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο συνοδηγός του, ηλικίας επίσης 22 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο ίδιο νοσοκομείο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγίας Λαύρας και Τερψιχόρης όταν το ΙΧ αυτοκίνητο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοίχο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου