ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Επέστρεψε στο Πρωινό μετά από τη γέννηση του γιου της: «Είμαι ένας άλλος άνθρωπος»

Επέστρεψε στο Πρωινό μετά από τη γέννηση του γιου της: «Είμαι ένας άλλος άνθρωπος»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Φωτεινή Πετρόγιαννη επέστρεψε σήμερα (5/2) στην εκπομπή «Πρωινό» μετά από τη γέννηση του γιου της. Μετά από τρεισήμισι μήνες απουσίας, η δημοσιογράφος μίλησε για το διάστημα που έλειπε για να φροντίσει το νεογέννητο παιδί της.

Όσα εξομολογήθηκε 




«Καλώς σας βρήκα, σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη συγκινητική έναρξη. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, πραγματικά. Τρεις μήνες και έχει αλλάξει όλη μου η ζωή», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Ρωτάω συνέχεια, ψάχνω κάποιον να λέει ότι μοιάζει σε μένα. Νιώθω ότι κοιμάμαι και ξυπνάω έχοντας στο μυαλό μου μόνο το μωρό, κοιτάζω τον γιο μου και “λιώνω”. Είμαι μια άλλη ύπαρξη» πρόσθεσε και επεσήμανε τις αλλαγές μετά τη γέννηση του γιου της:

Διαβάστε επίσης: Ευτυχισμένη μανούλα η Φωτεινή Πετρογιάννη: Έκανε την πρώτη βόλτα στη θάλασσα με τον γιο της

«Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν κοιμάται καλά το μωρό, αν ξύπνησε καλά, αν έφαγε, αν είσαι καλός απέναντί του. Νιώθω ότι είμαι τόσο “μικρή” μπροστά του».

«Ευτυχώς έχω τον Μιχάλη, που έχει εμπειρία, και του λέω “το κάνω καλά;”, “δεν μπορώ να το διαχειριστώ”» κατέληξε.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου