ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Το Χ «γλεντάει» τους παίκτες του MasterChef: «Αν το “την κάτσαμε” είχε πρόσωπο»

Το Χ «γλεντάει» τους παίκτες του MasterChef: «Αν το “την κάτσαμε” είχε πρόσωπο»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένας αγώνας 90 λεπτών για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Fine Dining μενού έφερε τους παίκτες του MasterChef… στα όριά τους. Η ένταση στην κουζίνα ήταν έκδηλη, καθώς το άγχος και η πίεση του χρόνου έκαναν την εμφάνιση τους από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Το Χ έκανε… πάρτι

Πρόσωπα γεμάτα αγωνία και βλέμματα που αγωνιούσαν για το τι θα ακολουθήσει γέμισαν τις τηλεοράσεις των τηλεθεατών για ακόμη ένα βράδυ.

Δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ότι η δοκιμασία δυσκόλεψε αρκετούς. Και φυσικά, το Χ (ή αλλιώς το «γήπεδο» των memes) δεν άργησε να πάρει φωτιά!

Διαβάστε επίσης: MasterChef highlights: Τι είδαμε στην πρεμιέρα (20/01); Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση!

Οι χρήστες έπιασαν αμέσως τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές των παικτών, δημιουργώντας επικά memes με τις κατσουφιασμένες εκφράσεις τους.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου