Περιστέρι: Για τις 30 Ιανουαρίου αναβλήθηκε η δίκη του 34χρονου επιδειξία

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Στις 30 Ιανουαρίου θα γίνει η δίκη του 34χρονου επιδειξία στο Περιστέρι που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, κατά εξακολούθηση και άπαξ και για βία κατά υπαλλήλων καθώς αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη του.
Ο 34χρονος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές για να δικαστεί
Ο 34χρονος εμφανίζεται να τρομοκρατούσε τα θύματα του τα ξημερώματα και στη συνέχεια πήγαινε στη δουλειά του, σε κατάστημα επίπλων στα Λιόσια.
Δείτε επίσης: Όλα τα χτυπήματα του «δράκου» του Περιστερίου: Πώς μία 22χρονη αστυνομικός του έστησε παγίδα
Ο κατηγορούμενος πιάστηκε από τις αρχές μετά από οργανωμένο σχέδιο της αστυνομίας με κεντρικό πρόσωπο 22χρονη αστυνομικό η οποία ανέλαβε το ρόλο του δολώματος.


![Σοκ στο Ηράκλειο: Η στιγμή που δράστης διαπομπεύει γυναίκα με φέιγ βολάν στο κέντρο της πόλης – Τον αναζητάει η Αστυνομία [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/09/erakleio-1.jpg)



0 ΣΧΟΛΙΑ