ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Εκτέλεση στο Νέο Ψυχικό: Νέα σύλληψη για τη δολοφονία του τοπογράφου

Εκτέλεση στο Νέο Ψυχικό: Νέα σύλληψη για τη δολοφονία του τοπογράφου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Συνελήφθη σήμερα (31/1) το απόγευμα ένας 48χρονος άνδρας για τη συμμετοχή του στη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό, που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούλιο.

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες




Η σύλληψη έγινε κατόπιν εντάλματος και ο συλληφθείς φέρεται να είναι βασικός συνεργός στην υπόθεση, έχοντας αναλάβει τον σχεδιασμό του εγκλήματος, ενώ δεν συμμετείχε στην εκτέλεσή του.

Ένας άλλος ύποπτος έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται ως ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος είχε εμπλακεί στην προμήθεια του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε από τον εκτελεστή, δηλαδή του σκούτερ που τον βοήθησε να διαφύγει μετά την πράξη.

Στο παρελθόν, ο συλληφθείς είχε κατηγορηθεί για τον ρόλο του στην υπόθεση Παναγόπουλου, καθώς φέρεται να είχε δώσει στον δράστη όπλο και όχημα για την εκτέλεση της επίθεσης.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου