Φάρμα: Ο Τζώρτζογλου άρχισε πάλι να μιλά μόνος του αλλά… βγήκε δημοφιλέστερος

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ψηφίστηκε από τον κόσμο ο Στράτος Τζώρτζογλου ως ο πιο αγαπητός παίκτης της Φάρμας, με τον ίδιο να συγκινείται αρκετά, έχοντας νωρίτερα… μονολογήσει ξανά.
Εδώ και δύο εβδομάδες έχει γίνει μια αλλαγή στο παιχνίδι και αυτή αφορά τον κόσμο, ο οποίος ψηφίζει για κάθε εβδομάδα τον πιο αγαπητό παίκτη, δίνοντας του αυτόματα ασυλία, μετά την ανακοίνωση του αρχηγού της εβδομάδας.
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Στράτος βγήκε ο πιο δημοφιλής, κάτι που επαναλήφθηκε και αυτήν την φορά, με τον ίδιο να συγκινείται και να ξεσπά σε δάκρυα!
Φάρμα: Ο νέος… μονόλογος του Τζώρτζογλου
Σε έναν απίστευτο μονόλογο προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας ο Στράτος Τζώρτζογλου, με τον Θανάση Πάτρα να είναι ο υποτιθέμενος συνομιλητής του.
Οι δύο εν δυνάμει αγρότες είναι αρκετά κοντά στο παιχνίδι και μιας και είναι από τους μεγαλύτερους εκεί, αναλαμβάνουν αρκετά πράγματα.
Ο Στράτος ξύπνησε τον Θανάση προκειμένου να μοιραστεί μαζί του ότι κάποιος του «έκλεψε» το αυγό του και δεν είχε να φτιάξει ομελέτα. Ο ίδιος όμως φαίνεται να είχε ξυπνήσει με αρκετές διαθέσεις και πήγαινε κατευθείαν από το ένα θέμα μετά το άλλο.
Το αστείο όμως είναι πως ο Θανάσης Πάτρας δεν του απάντησε ποτέ σε όλο αυτό το παραλήρημα, με τον ηθοποιό ωστόσο να συνεχίζει απτόητος τον μονόλογο του!






0 ΣΧΟΛΙΑ