ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για τους λάτρεις των 4 τροχών και όχι μόνο: 13ο Concours d’ Elegance- Η Μαρίνα Φλοίσβου γεμίζει με υπέροχα αυτοκίνητα αντίκες!

Για τους λάτρεις των 4 τροχών και όχι μόνο: 13ο Concours d’ Elegance- Η Μαρίνα Φλοίσβου γεμίζει με υπέροχα αυτοκίνητα αντίκες!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Ελληνικό Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκίνητου διοργανώνει το 13ο Concours d’ Elegance 2016 και για μία ημέρα γεμίζει τη Μαρίνα Φλοίσβου με παλιά αυτοκίνητα.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου από τις 09:00 έως τις 16:00, όσοι βρεθείτε στην Μαρίνα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτοκίνητα που έχετε να δείτε πολύ καιρό και μάλιστα, το ένα δίπλα στο άλλο.

 

Δεκάδες υπέροχα ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα παραταχθούν νωρίς το πρωί της Κυριακής στο πλακόστρωτο της Μαρίνας Φλοίσβου και θα αξιολογηθούν από επιτροπή κριτών ανάλογα με το επίπεδο αποκατάστασης, την ποιότητα της συντήρησης που έχει υποστεί κάθε όχημα ξεχωριστά, καθώς και των εργασιών για την πλήρη αποκατάστασή του.

 

 

 

 

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Για ποτό στην Κηφισιά: To AthensMagazine.gr βρήκε και σας προτείνει 8 υπέροχα bar, που αξίζει να επισκεφθείτε!

 

 

Τα πιο… εξωτικά εστιατόρια της Αθήνας: 10 μέρη που πρέπει να δοκιμάσεις και πραγματικά θα σε ταξιδέψουν γευστικά!

 

Γεύσεις από Κολομβία, Μεξικό και Βενεζουέλα μέχρι φαγητό της γιαγιάς: 10 νέα και παλιά εστιατόρια της Αθήνας που αξίζει να πας αυτή τη στιγμή!

 

 

Στα καλύτερα του Χαλανδρίου: 10+1 υπέροχα στέκια για ποτό, καφέ και φαγητό που πρέπει να επισκεφθείς!

 

 

Από τη Σικελία μέχρι το Μιλάνο και από εκεί στην Αθήνα: Tα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης για μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

 

Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό της Αθήνας: Ο μικρός πεζόδρομος μια ανάσα από το Σύνταγμα, με τα μαγαζάκια- θησαυρούς!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου