Ο Ελληνάρας στο Ντουμπάι: Το ανέκδοτο της ημέρας (3/1)

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (3/1) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.
Ελληνάρας οδηγεί στo Αμπού Ντάμπι και περνάει με κόκκινο κι ένας αστυνομικός τον σταματά.
-Κύριε, περάσατε με κόκκινο.
-Ε και;;; Λέγε πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε.
-Δεν υπάρχει πρόστιμο, κύριε. Θα πρέπει να σας συλλάβω και να σας πάω στο αυτόφωρο.
-Τι αυτόφωρο ρε φίλε! Κόψε την κλήση να τελειώνουμε!
Τελικά ο μπάτσος τον μπαγλαρώνει και τον πηγαίνει στο δικαστήριο, που στεγάζεται στο κτίριο των φυλακών, είναι άθλιο και τρομακτικό.
Μπόλικος κόσμος περιμένει να δικαστεί, στη σειρά και ο Ελληναράς φίλος μας. Ο Σαουδάραβας πρόεδρος του δικαστηρίου αρχίζει:
-Τι έκανες, ρωτά τον Έλληνα.
-Πέρασα με κόκκινο, κύριε δικαστά. Κόψτε μου ένα πρόστιμο, να πληρώσω.
-Δεν έχει πρόστιμα εδώ. Χασάν, πάρε τον και πήδα τον.
-Μα τι λέτε κύριε πρόεδρε, λέει ο Έλληνας κατατρομαγμένος. Πείτε μου πόσο κάνει, να πληρώσω!
-Χασάν, πάρε τον και πήδα τον είπα. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;
-Έκλεψα, κύριε δικαστά.
-Χασάν, πάρε τον και κόψε του τα χέρια. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;
-Σκότωσα, κύριε δικαστά.
-Χασάν, πάρε τον και κόψε του το κεφάλι.
Ο Χασάν, 180 κιλά , δίφυλλη ντουλάπα, καραφλός, με γυαλισμένο κεφάλι και ο ιδρώτας κάνουλα. Βουτά και τους 3 μαζί από τον λαιμό και τους σέρνει έξω από το δικαστήριο, προς τις φυλακές.
Οπότε ο Ελληναράς γυρίζει και του λέει:
-Πού σαι, Χασάν- κοίτα, μην μπερδευτούμε, ε; Εγώ είμαι για πήδημα!!
Bonus ανέκδοτο
Ξυπνάει η σύζυγος το πρωί και βλέπει…
Ξυπνάει η σύζυγος το πρωί και βλέπει τον άντρα της να κάθεται στην πολυθρόνα, να κοιτάζει τον τοίχο με χαμένο βλέμμα. Ήταν πολύ σκεπτικός, δακρυσμένος και τον ρώτησε: «Τι σου συμβαίνει άντρα μου;»
«Θυμήθηκα τον καιρό που πρωτογνωριστήκαμε πριν από 20 χρόνια, τότε που ήσουν ακόμη 17 χρονών;» «Ωραία και γιατί είσαι έτσι;» τον ρωτάει. «Σκέφτηκα την στιγμή που μας τσάκωσε ο πατέρας σου να το κάνουμε στο δωμάτιο σου, το θυμάσαι;»
«Φυσικά και το θυμάμαι!» «Θυμάσαι και τη στιγμή που με σημάδευε με το όπλο και μου είπε: “Ή θα παντρευτείς την κόρη μου ή θα σε στείλω φυλακή για 20 χρόνια!» «Ναι εννοείται, αλλά πέρασαν αυτά, γιατί τα σκέφτεσαι τώρα;» «Γιατί σήμερα θα είχα αποφυλακιστεί…».

0 ΣΧΟΛΙΑ