ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Απόψε κάνει πρεμιέρα του “Dancing with the stars 5”! – Τι περιμένουμε να δούμε;;

Απόψε κάνει πρεμιέρα του “Dancing with the stars 5”! – Τι περιμένουμε να δούμε;;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Απόψε ξεκινάει ο πέμπτος κύκλος του λαμπερού χορευτικού show του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars» με οικοδέσποινα τη Δούκισσα Νομικού και στην κριτική επιτροπή τους Γιάννη Λάτσιο, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξη Κωστάλα, Κάτια Δανδουλάκη και το νέο μέλος Λάκη Γαβαλά.

Η Δούκισσα μετά την πρώτη καλησπέρα της φετινής χρονιάς, θα μας παρουσιάσει όλους όσους θα βρεθούν φέτος στο Dancing with the stars. Αρχικά τους κριτές, στη συνέχεια τον Κώστα Μαρτάκη που θα παρουσιάζει τα backstage και τέλος τα λαμπερά ζευγάρια.

Φέτος οι επώνυμοι που θα μας δείξουν τις ικανότητές τους στο χορό είναι οι: Θάνος Πετρέλης, Τριαντάφυλλος, Χρήστος Σπανός, Θανάσης Βισκαδουράκης, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Θάλεια Προκοπίου, Ελισσάβετ Σπανού, Χριστίνα Αλούπη, Μορφούλα Ντόνα, Μαρία Ηλιάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Καρρά και Νίκη Κάρτσωνα.

govastileto.gr

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου