ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Για πρώτη φορά: Ο Πασχάλης Τερζής σε μία σπάνια κοινή φωτογραφία με τον “άγνωστο” γιο του (φωτο)

Για πρώτη φορά: Ο Πασχάλης Τερζής σε μία σπάνια κοινή φωτογραφία με τον “άγνωστο” γιο του (φωτο)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έχει σταματήσει να κάνει και live εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Λύγισε ο Πασχάλης Τερζής: “Είσαι άτυχος…” – Η εξομολόγηση που έσπασε κόκκαλα

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ασχολείται με το κτήμα του και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Αν θέλετε λοιπόν να γνωρίσετε τον «άγνωστο» γιο του τραγουδιστή αλλά και να δείτε την σπάνια κοινή τους φωτογραφία, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Ο Πασχάλης Τερζής εκτός από τη Γιάννα Τερζή, που επίσης ασχολείται με το τραγούδι έχει έναν ακόμη γιο, τον Γιώργο. Ο Πασχάλης Τερζής απέκτησε τον γιο του από τον πρώτο του γάμο, αλλά δυστυχώς η σύζυγός του πέθανε αρκετά νωρίς.

Έπειτα ο τραγουδιστής ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε την κόρη του, Γιάννα.

Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί για την πρώτη σύζυγο και τον γιο του: «Η πρώτη µου γυναίκα δεν υπάρχει. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου.

Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και µου έδειξε τον μικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είμαστε ευτυχισμένοι. Αλλά δεν θέλω να µμιλάω για εκείνα…».

Δείτε παρακάτω τον άγνωστο γιο του Πασχάλη Τερζή:

«Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου» – Η τραγωδία του Πασχάλη Τερζή!

Αρκετά είναι τα χρόνια που ο Πασχάλης Τερζής έχει να ανεβεί στις πίστες και η έλλειψή του είναι αδιαμφισβήτητη. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ακροατών, πέρα από τη Γιάννα Τερζή, έχει ακόμη ένα παιδί. Πρόκειται για τον γιο του, τον οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου του. Ωστόσο, εκείνος ο γάμος δεν είχε ευχάριστο φινάλε. Αυτό, διότι η σύζυγος του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή πέθανε, μόλις ο ίδιος απολύθηκε από τον στρατό.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Η συγκινητική εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή – Τραγούδησε στο πλευρό της κόρης του

Σχετικά με το γεγονός του θανάτου της πρώτης συζύγου του, ο Πασχάλης Τερζής, μίλησε γι’ αυτή, παραχωρώντας συνέντευξη. Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Η συνέντευξη του Πασχάλη Τερζή

Πότε έκανες οικογένεια;

«Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου. Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και µου έδειξε τον μικρό.

Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα».

Όσον αφορά την κόρη του Γιάννα, είπε: «Πρέπει να μιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. Δεν ήταν μόνο η γυναίκα σου, ήταν η μάνα του παιδιού σου».

Έφτασες σε µία ηλικία που έχεις χορτάσει τα πάντα. Τι δεν έχεις χορτάσει στη ζωή σου;

«Θα ήμουνα αχάριστος αν έλεγα ότι η ζωή µε αδίκησε. Έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσµο, που θα ήταν αχαριστία. Αλλά βέβαια το στήριγμα είναι η οικογένεια».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου