Δολοφονική επίθεση στις 8 λέξεις: “Γιατί το έκανες αυτό;”

Συγκλονίζουν οι σκηνές στα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις. Ποιος θέλει νεκρό τον Οδυσσέα και θα πραγματοποιήσει εναντίον του δολοφονική επίθεση;
Νέα προβλήματα ξεπροβάλλουν για τον Οδυσσέα, που ενώ στην αρχή δεν τα είχε αξιολογήσει σωστά, τώρα δείχνουν να μην είναι τόσο απλά όσο τα υπολόγιζε. Θα βρεθεί μπλεγμένος και μάλιστα θα κινδυνέψει ακόμα και η ζωή του, ενώ η εμφάνιση της Ηλιάνας στην Κέρκυρα και έξω από σπίτι του, μόνο καλά δεν προμηνύουν!
Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο Οδυσσέας είναι άθελά του μπλεγμένος σε μια ιστορία με μεγάλο παρασκήνιο και μυστικά. Η αδελφή της δολοφονημένης κοπέλας ήδη του έχει ζητήσει να τη βοηθήσει ώστε να βρεθεί ο δολοφόνος, αλλά παράλληλα θέλει να μάθει πληροφορίες για το σκηνικό που είδε τυχαία ο Οδυσσέας: «Θέλω να σου πω και κάτι ακόμα.
Η αδελφή μου εδώ και καιρό διατηρούσε μια κρυφή ερωτική σχέση μ’ έναν πολύ σημαντικό και με μεγάλο κύρος άντρα στην Κέρκυρα. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η σχέση έχει να κάνει με τη δολοφονία της αδελφής μου», του αποκαλύπτει. Το μυστήριο σ’ αυτή την ιστορία πυκνώνει και βέβαια ο Φρίξος, δεινός λάτρης των αστυνομικών μυστηρίων, δε θα μπορούσε να μείνει… διαβάστε περισσότερα για τις 8 λέξεις στο Youweekly.gr






0 ΣΧΟΛΙΑ