Γεύση

15 Φεβρουαρίου 2017

Υποκλίθηκαν μέχρι και οι New York Times: Το ελληνικό παντοπωλείο που κάνει θραύση στη Νέα Υόρκη! (Photos)


Ο Γιάννης Ζωιτάς γεννήθηκε στο χωριό Ρουπακιάς στη Λευκάδα και θυμάται πως μεγαλώνοντας με έξι αδέρφια στο σπίτι του δεν υπήρχε πότε αρκετό φαγητό. Μετά την έκτη δημοτικού και αφού σταμάτησε το σχολείο, ξεκίνησε να δουλεύει με τον πατέρα του στις ελιές και τα αμπέλια της οικογένειας. Μετανάστευσε στις ΗΠΑ και όταν ήταν 26 χρονών ξεκίνησε να δουλεύει σε κατάστημα της 110ης οδού στο Μπρόντγουεϊ, που ήταν τότε ένα ασφυκτικά γεμάτο, μικρό μπακάλικο. Το αγόρασε καταθέτοντας προκαταβολή και... Δείτε τη συνέχεια και τις φωτογραφίες στο Travelstyle.gr

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε όλα τα νέα από τα εστιατόρια της Αθήνας, τα γαστρονομικά φεστιβάλ καθώς και μοναδικές συνταγές; Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook αποκλειστικά για την κατηγορία ΓΕΥΣΗ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

 

Ουρές για το πιο νόστιμο κιουνεφέ της Αθήνας! Γιατί γίνεται πανικός στου Ψυρρή;

 Ουρές για το πιο νόστιμο κιουνεφέ της Αθήνας! Γιατί γίνεται πανικός στου Ψυρρή;




 
loading...


« Επιστροφή

Πιο δημοφιλή