Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

ΓΕΥΣΗ

Fresh news

 Για μια αξέχαστη τσιπουρο-κατανυκτική εμπειρία: Για δύο μέρες το «The Trap» γίνεται «ΜεΖεν»!

ΓΕΥΣΗ

10 Μαρτίου 2017

Για μια αξέχαστη τσιπουρο-κατανυκτική εμπειρία: Για δύο μέρες το «The Trap» γίνεται «ΜεΖεν»!

Είναι από τα αγαπημένα στέκια της νυχτερινής Αθήνας και όχι άδικα! Το κρυμμένο bar της πλατείας Συντάγματος μεταμορφώνεται για λίγες ημέρες και «καταλαμβάνεται» από το προχωρημένο τσιπουράδικο «ΜεΖεν»...

Διαβάστε επίσης

Ο φούρνος που έχει κλείσει 108 χρόνια ζωής και φτιάχνει την περίφημη, χειροποίητη, βουτυράτη τυρόπιτα κουρού!

ΓΕΥΣΗ

11 Νοεμβρίου 2018 10:05

Ο φούρνος που έχει κλείσει 108 χρόνια ζωής και φτιάχνει την περίφημη, χειροποίητη, βουτυράτη τυρόπιτα κουρού!

Η μυρωδιά από το βούτυρο, κατεβαίνοντας την οδό Καραγιώργη Σερβίας, σε παρασέρνει να στρίψεις δεξιά, στην οδό Βουλής. Εκεί όπου εδώ και 108 χρόνια γίνεται… λαϊκό προσκύνημα για μια μυρωδάτη και …

3 μύθοι γύρω από το κοτόπουλο!

ΓΕΥΣΗ

8 Νοεμβρίου 2018 14:15

3 μύθοι γύρω από το κοτόπουλο!

Μύθος ή αλήθεια; Εικασίες ή επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις; Κατά καιρούς έρχονται στο προσκήνιο αρκετές συζητήσεις που κάθε άλλο παρά επιστημονικά αποδεδειγμένες είναι.

Το νέο μέλος της οικογένειας των nice n easy  έχει ταυτότητα ελληνική και ζωηρό ταπεραμέντο!

ΓΕΥΣΗ

8 Νοεμβρίου 2018 13:44

Το νέο μέλος της οικογένειας των nice n easy έχει ταυτότητα ελληνική και ζωηρό ταπεραμέντο!

Eνα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια των nice n easy!
Το Zinglee, στη θέση του παλιού pepe’s, αποτελεί μια νέα πρόταση στη γειτονιά της Τσακάλωφ, με ύφος κοσμοπολίτικο και γεύση έντονα ελληνική.

Share