Γεύση

Αφοί Ασημακόπουλοι

Χαριλάου Τρικούπη 82, Εξάρχεια
Τηλ. 210 3610092

Ώρες: Καθημερινά 07:00-22:00 & Κυριακή 07:00-15:00.


Το παλαιότερο και καλύτερο ζαχαροπλαστείο των Εξαρχείων βρίσκεται σχεδόν εδώ και έναν αιώνα στο ίδιο ακριβώς σημείο από όπου ξεκίνησε το 1915 από τον παππού Ασημακόπουλο. Λειτουργώντας μέχρι το 1950 ως γαλακτοπωλείο, ξεχώριζε για το γιαούρτι, το γαλακτομπούρεκο και το ρυζόγαλό του. Κατόπιν, έγινε ζαχαροπλαστείο και συνεχίζει μέχρι σήμερα να σας προσφέρει τις θεσπέσιες λιχουδιές του, διατηρώντας και ενισχύοντας την καλή φήμη του. Χρησιμοποιώντας πάντα αγνά υλικά και τις καλύτερες πρώτες ύλες -φρέσκο γάλα αλλά και βούτυρο δικής του παραγωγής αποκλειστικά για ζαχαροπλαστική-, και ακολουθώντας τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής... σας συνεπαίρνει γευστικά με τα εξαίσια παρασκευάσματά του. Τσουρέκια, σοκολατοειδή, τούρτες μους, cheesecake, σουδάκια και τρουφάκια αλλά και ολόφρεσκο παγωτό είναι μερικά μόνο από αυτά που θα συναντήσεις στην... παλέτα γεύσεων του ζαχαροπλαστείου Αφοί Ασημακόπουλοι.




 


« Επιστροφή

Πιο δημοφιλή


 


  • Τα Χριστούγεννα έρχονται πάντα πρώτα στα Starbucks! Δείτε...

    Με αγαπημένες ιστορίες, παραδοσιακές και νέες Χριστουγεννιάτικες γεύσεις, πρωτότυπα δώρα και αμέτρητες ευχές!

  • Happy Spritz, Happy Summer!

    Βρες τη γεύση που αξίζει το καλοκαίρι σου!

     

  • Λύστε το Campari Calendar Puzzle!

    Το Campari παρουσιάζει το Calendar Puzzle Contest σε όλους τους λάτρεις των συλλεκτικών ημερολογίων Campari αλλά και στους φανατικούς θαυμαστές των puzzles!

  • MAT FASHION: Τώρα... νέο κατάστημα και στην Κηφισιά!...

    Τέσσερα νέα αποκλειστικά καταστήματα έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα...

  • Οδηγήστε τις αισθήσεις στα άκρα!

    Εντυπωσιακά αρρενωπό, έμφυτα χαρισματικό... ο οίκος  BVLGARI παρουσιάζει το νέο αντρικό άρωμα BVLGARI MAN EXTREME.

     

     

    [Alt-Text]

  • Moët… on the rocks!

    Η Moët Ice Impérial έρχεται να ταράξει τα νερά στον κόσμο της σαμπάνιας! Στη λάμψη και τηνπολυτέλεια της κλασικής ετικέτας προστίθεται πλέον ο πάγος από τον Chef De Cave, Benoît Gouez,προσδίδοντας έτσι μια «τραγανή», αναζωογονητική φρεσκάδα που εκπλήσσει ευχάριστα στο φως τηςημέρας.