Γεύση

23 Ιουλίου 2013

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ! Γρανίτα φράουλα... από τα χεράκια σας!

Το απόλυτο καλοκαιρινό γλύκισμα, από τα χεράκια σας.

Αν λατρεύατε τη γρανίτα φράουλα παιδιά, σίγουρα θα την λατρεύετε ακόμα. Και πώς όχι, όταν η παγωμένη, φραουλένια γεύση της μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο στη στιγμή, ένα ζεστό μεσημέρι του Ιουλίου; Φτιάξτε τώρα την δική σας με αγνά υλικά και απολαύστε ελεύθερα!

Υλικά
500γρ. φρέσκες φράουλες
3/4 κούπας ζεστό νερό
1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
2κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού

Εκτέλεση
1. Πλύντε καλά τις φράουλες και βγάλτε τα κοτσάνια τους. Βάλτε τις στο multi και χτυπήστε τις μέχρι να γίνουν πουρές.
2. Σε ένα μεσαίο μπολ, αναμείξτε το νερό, τη ζάχαρη και το λεμόνι μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί εντελώς. Ρίξτε το μείγμα στις λιωμένες φράουλες και ανακατέψτε.
3. Ρίξτε το φραουλένιο μείγμα σε ένα ταψί και αφήστε το να παγώσει για 2μιση ώρες, ξύνοντας τις άκρες με ένα πιρούνι προς το κέντρο, κάθε 30 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο, ξύστε όλη την επιφάνεια και σερβίρετε τη γρανίτα σε ατομικά μπολ.

www.queen.gr

 

 

Για περισσότερη Γεύση κάντε κλικ εδώ

 

 

 




 


« Επιστροφή

Πιο δημοφιλή