Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα event που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Ο μοναδικός Joe Lynn Turner στο Monk

30 Μαρτίου 2017 - 31 Μαρτίου 2017
Ένα event που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Ο μοναδικός Joe Lynn Turner στο Monk

Η Nico Lazaridi σε συνεργασία με το Wine Style και το Monk Grapes & Spirits παρουσιάζει τον θρυλικό τραγουδιστή Joe Lynn Turner, την φωνή των Deep Purple και των Rainbow σε ένα μοναδικό ακουστικό show με τον Γιώργο Γάκη, συνδυασμένο με ένα wine dinner στο οποίο θα πρωταγωνιστούν το κρασί του Joe Lynn Turner, "King Of Dreams" και η μουσική του.

Μια μοναδική μουσική και γαστρονομική εμπειρία με τραγούδια από την μεγάλη πορεία του Joe Lynn Turner και ένα μενού, ειδικά σχεδιασμένο από τον Sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο σε συνεργασία με τον Executive Chef του Monk Γιάννη Χανδρινό που θα συνδυαστεί με το "King Of Dreams"!



Dinner starts at 21:00
Live performance at 23:30

ΜΕΝΟΥ:
1ο “Cavalieri LAZARIDI 2016” λευκό (ΠΓΕ Δράμα) • Ποικιλιακή Σύνθεση: Sauvignon Blanc, Ugni Blanc και Ασύρτικο
Συνοδευτικό Πιάτο: Πράσινη Σαλάτα και ξινόμηλα με σπασμένα φουντούκια και σάλτσα μελιού

2ο “King Of Dreams JOE LYNN TURNER 2008” (created by Nico Lazaridi) ερυθρό • Ποικιλιακή Σύνθεση: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc και Merlot
Συνοδευτικό Πιάτο: Μαύρα Ταλιολίνι με σάλτσα μανιταριών

3ο “King Of Dreams JOE LYNN TURNER 2008” (created by Nico Lazaridi) ερυθρό • Ποικιλιακή Σύνθεση: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc και Merlot
Συνοδευτικό Πιάτο: Φιλέτο μόσχου με ντεμι-γκλας και καραμέλα βουτύρου

4ο “Μελισσουργός NICO LAZARIDI 2015” (Οίνος Ερυθρός Λιαστός) ερυθρό • Ποικιλιακή Σύνθεση: Merlot
Συνοδευτικό Πιάτο: Σοκολατόπιτα με κραμπλ φουντουκιού και butterscotch
Tο κόστος είναι στην ειδική για την εκδήλωση τιμή των 45,00€ ανά άτομο.

Ώρα προσέλευσης: 20:30

MONK Grapes & Spirits, Καρόρη 4, Αθήνα
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα 2103211117 & 6977418277



Λίγα λόγια το Monk!


Αφήνοντας πίσω μας την πλατεία Αγίας Ειρήνης και κατηφορίζοντας την Καραγεώργη Σερβίας θα συναντήσουμε μέσα στο δρομάκι της Καρόρη θα συναντήσουμε το cοzy στέκι της Αθήνας, το Monk, το οποίο θα μας ξεναγήσει στα μυστικά του κρασιού!

Το wine bar- restaurant προσκαλεί όλους τους λάτρεις (και όχι μόνο) του κρασιού να ζήσουν απολαυστικές στιγμές με την παρέα τους.

Η καθημερινή παρουσία του sommelier Βασίλη Παπαδόπουλου (μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων με 10ετή πείρα στο χώρο) θα δώσει σ' όλους την ευκαιρία να "παιδευτούν" πάνω στο κρασί, σκοπός του οποίου δεν είναι άλλος από τη μετάδοση των γνώσεών του για το κρασί στους πελάτες του Monk.

Η κάβα του Monk αριθμεί 100 και πλέον επιλεγμένες ετικέτες κρασιού από όλο τον κόσμο για όλους τους ουρανίσκους και κάθε στυλ, προσαρμοσμένη σε όλα τα budget.



Ωστόσο αυτό που κάνει το Monk να ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το σύστημα «Coravin», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να δοκιμάσει οποιαδήποτε ετικέτα της κάβας, χωρίς να αγοράσει ολόκληρο το μπουκάλι.

Πως πραγματοποιείται αυτό; Μέσω μιας βελόνας η οποία εισχωρεί στο καψούλι και το φελό του κρασιού και αφαιρεί την ποσότητα της παραγγελίας, προσθέτοντας, ωστόσο, αδρανές αέριο (Argon 65), το οποίο διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση και την ποιότητα του κρασιού.

Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης δεν περιορίζεται ενώ του δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσει το κρασί της αρεσκείας του, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει μια ολόκληρη φιάλη.

Αξίζει να σημειωθεί κάπου εδώ πως το Monk, διαθέτει επίσης cocktails με βάση το κρασί καθώς και προτάσεις κρύας κουζίνας οι οποίες παρασκευάζονται στην open air kitchen την ώρα της παραγγελίας σας. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται κρύες σαλάτες, ποικιλίες αλλαντικών και τυριών, μπρουσκέτες, ακόμη και sushi!

Info
Τρίτη- Παρασκευή: από τις 18.00, Σάββατο- Κυριακή: από τις 12.00, Δευτέρα: κλειστά
Τιμές: Από 3,50-9 ευρώ (ποτήρι κρασί)

Καρόρη 4, Αθήνα
Τηλ. 210 3211117

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share