Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Είτε μόνος σου είτε με το άλλο σου μισό: Σου βρήκαμε την καλύτερη δωρεάν πρόταση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Αθήνα!

14 Φεβρουαρίου 2017 - 14 Φεβρουαρίου 2017
Είτε μόνος σου είτε με το άλλο σου μισό: Σου βρήκαμε την καλύτερη δωρεάν πρόταση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Αθήνα!
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Συνδεδεμένο εννοιολογικά, λειτουργικά και τοπογραφικά με τη Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα αποτελέσει ένα ζωντανό και ζωτικό πνεύμονα πρασίνου, μια ανάσα ζωής για την Αθήνα και μια σημαντική προσθήκη σε μια πόλη με τους λιγότερους κατά κεφαλήν χώρους πρασίνου στην Ευρώπη. Λειτουργώντας ως ανάπαυλα από το τσιμέντο της πρωτεύουσας, το Πάρκο θα προσφέρει στο κοινό ευκαιρίες για μάθηση, καθώς και για αναψυχή, ξεκούραση και νέες εμπειρίες.

undefined

Το ΚΠΙΣΝ έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί ώστε όλα τα άτομα να αισθάνονται ευπρόσδεκτα. Κάθε του εσωτερικό και εξωτερικό σημείο είναι προσβάσιμο από άτομα με αναπηρία, ενώ υλοποιούνται και ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που ενθαρρύνουν τη συνεργασία μεταξύ παιδιών με και χωρίς αναπηρία. Ειδική μέριμνα έχει δοθεί επίσης σε άτομα άνω των 65 ετών, τα οποία μπορεί να έχουν μειωμένη κινητικότητα.

undefined

Το ΚΠΙΣΝ επέλεξε από την αρχή της λειτουργίας του να αποτελέσει υπεύθυνο κοινωνικό εταίρο διατηρώντας απευθείας επαφή με ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και στηρίζοντάς τες. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τον οργανισμό Special Olympics, το Athens Pride, το Social Fashion Factory, το El Sistema Greece, το περιοδικό δρόμου Σχεδία και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

undefined

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, το ΚΠΙΣΝ έγινε πόλος έλξης και σημείο αναφοράς για την Αθήνα, προσελκύοντας τουρίστες και τουρίστριες από ολόκληρο τον κόσμο αλλά και σημαντικές προσωπικότητες, καθώς και το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων μέσων διεθνώς.

Παράλληλα, σε συνεργασία με φορείς όπως ο ΕΟΤ, το Marketing Greece, ο δήμος Αθηναίων και άλλοι, οργανώθηκαν επισκέψεις πολλών ΜΜΕ του εξωτερικού.

τις 14 Φεβρουαρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα των ερωτευμένων, είτε μόνοι είτε με το άλλο μας μισό, παρακολουθώντας την προβολή της ταινίας ‘Χαμένοι στη μετάφραση’ και απολαμβάνοντας μια συναυλία από τους The Wedding Singers.

Αποτέλεσμα εικόνας για κέντρο πολιτισμού ίδρυμα σταύρος νιάρχος

Την Τρίτη 14/2, στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ, θα προβληθεί μία αναπάντεχη ερωτική ιστορία για τις πιθανότητες της ζωής. Στην ταινία της Sofia Coppola ‘Χαμένοι στη μετάφραση’ η Charlotte και ο Bob θα γνωριστούν στο εξωτικό Τόκυο και θα ζήσουν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα γεμάτο έντονα συναισθήματα, αλλά και παρεξηγήσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για κέντρο πολιτισμού ίδρυμα σταύρος νιάρχος

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρουν οι The Wedding Singers οι οποίοι θα μετατρέψουν τον Πύργο των Βιβλίων στο πιο πολύχρωμο πάρτυ της πόλης. Με ένα non-stop mix από διασκευές των ‘90s και την απαραίτητη δόση αστερόσκονης θα μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε στους ξέφρενους ρυθμούς τους, προσκαλώντας μας όλους να γιορτάσουμε την αγάπη.

Άλλωστε, πού ξέρετε; Μπορεί ο έρωτας να σας περιμένει φέτος τον Φεβρουάριο στο ΚΠΙΣΝ!

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share