Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νοbacco: σε ένα σημείο όλες οι λύσεις για να σταματήσετε το κλασικό τσιγάρο!

14 Νοεμβρίου 2018 -
Νοbacco: σε ένα σημείο όλες οι λύσεις για να σταματήσετε το κλασικό τσιγάρο!

Σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει απίστευτες ιστορίες ανθρώπων που κατάφεραν να κόψουν το κλασικό τσιγάρο, να κερδίσουν στοιχήματα, να πετύχουν στόχους ενάντια στις πιθανότητες, να αμφισβητήσουν στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Ευτυχώς πριν από λίγα χρόνια όλη αυτή η προσπάθεια έγινε πιο εύκολη χάρη στη Nobacco μία εταιρεία που μάς σύστησε το ηλεκτρονικό τσιγάρο και συνέβαλε στη διάδοση του ατμίσματος... Τώρα τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα αφού η Νοbacco μάς συστήνει το glo™, το πιο κορυφαίο προϊόν εξελιγμένης τεχνολογίας θέρμανσης της British American Tobacco.

Αποτελεί την αιχμή της καινοτομίας στα προϊόντα Heat-Not-Burn, είναι σούπερ εύχρηστο αφού αποτελείται από μια και μόνο συσκευή και η διαχείριση της γίνεται με ένα και μόνο κουμπί.

Ανήκει στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου και θερμαίνει τις ειδικά σχεδιασμένες ράβδους καπνού (NEO™ Sticks) στους 240οC, προσφέροντας πλούσια αυθεντική γεύση – μάλιστα το αερόλυμα που σχηματίζεται από τη θέρμανση περιέχει 90-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σύγκριση με τον καπνό του παραδοσιακού τσιγάρο.

Όπως τονίζει ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Nobacco, Μάρκος Μαρκόπουλος, “μπαίνοντας αισίως στη δεύτερη δεκαετία της, η εταιρία μας σήμερα αποκτά μια μοναδική θέση, όχι μόνο στον εγχώρια αλλά και στη διεθνή αγορά: Είμαστε η πρώτη - και μοναδική - εταιρεία στον κλάδο της στην Ευρώπη που είναι σε θέση να προσφέρει στον καταναλωτή όλες τις νόμιμες, ασφαλείς και εξελιγμένες εναλλακτικές του παραδοσιακού καπνίσματος” Και συνεχίζει; “Αυτό όμως που είναι εξίσου σημαντικό είναι ότι αισθανόμαστε πως συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε όλους όσοι σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής, και να αφήσουν πίσω τους το παραδοσιακό κάπνισμα. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουμε, και αυτό δεν αλλάζει!”.

Μπες στο nobacco.gr και κάνε την παραγγελία σου!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share