Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τριήμερο «Μaster Class» από τη Δέσποινα Μοίρου!

19 Ιουνίου 2018 - 21 Ιουνίου 2018
Τριήμερο «Μaster Class» από τη Δέσποινα Μοίρου!

Πώς να γίνεις διάσημος ηθοποιός στο Hollywood!

Είσαι νέος ηθοποιός και θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου στο Hollywood; Τι πρέπει να διαθέτεις στις «αποσκευές» σου για να κερδίσεις τον πρώτο σου ρόλο;

Η Δέσποινα Μοίρου που κατάφερε να κάνει όλα τα όνειρά της πραγματικότητα στη Μέκκα του κινηματογράφου, και μέσα σε εφτά χρόνια παραμονής της στην Αμερική, να συνεργαστεί με σπουδαίους και βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς, ήρθε η ώρα να μοιραστεί τη γνώση της και την εμπειρία της με τους νέους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν το δικό τους αμερικανικό όνειρο.

Έτσι στις 19,20,21 Ιουνίου, διοργανώνει στην δραματική σχολή «Ίασμος» το «Welcome to Hollywood», ένα τριήμερο MasterClass σεμινάριο υποκριτικής και προετοιμασίας ηθοποιών, όπου θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν πώς να βρουν agent και manager ,casting directors, μυστικά για κάμερα, σινεμά, stand up comedy και άλλα πολλά.

Guest star του τριήμερου σεμιναρίου ο σπουδαίος ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας. Για δηλώσεις συμμετοχής σε νέους μέχρι 27 ετών, λόγω του ότι αυτή είναι η maximum ηλικία που μπορεί κάποιος να κάνει καριέρα στην Αμερική, στο email: [email protected] και στο κινητό 6909373208!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share