Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
TAGS

Athens Wine Week 2018!

12 Μαρτίου 2018 - 18 Μαρτίου 2018
Athens Wine Week 2018!

Athens Wine Week 2018 | Η Αθήνα γεμίζει κρασί!

Η εβδομάδα κρασιού Athens Wine Week είναι μία καινοτόμος σειρά εκδηλώσεων με επίκεντρο το κρασί, που οργανώνεται φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά, εμπλουτισμένη και ανανεωμένη, με αφορμή την έκθεση Οινόραμα, την οποία διαδέχεται. Στόχος της είναι να καταστήσει το κρασί πρωταγωνιστή της πρωτεύουσας, προκαλώντας αλλά και φιλοξενώντας για μία εβδομάδα διάφορα οινικά δρώμενα υψηλής ποιότητας, σε διάφορα σημεία της πόλης.



Στο πρότυπο της London Wine Week, της Madrid Wine Week και πολλών άλλων, η φετινή Athens Wine Week ξεκινά τη Δευτέρα 12 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018. Ακολουθεί δηλαδή το τριήμερο του Οινοράματος (10-12 Μαρτίου, Ζάππειο Μέγαρο, 10:00-19:00) και γεμίζει ποικιλοτρόπως την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας με επώνυμο, σχεδόν αποκλειστικά ελληνικό κρασί.

Προσφορές και αριστοτεχνικά σχεδιασμένα οινικά δείπνα (wine dinners) διοργανώνονται αποκλειστικά για την Athens Wine Week και βέβαια όλους τους οινόφιλους της Αττικής, αλλά και όσους έρθουν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με αφορμή το Οινόραμα.

Η κυρίως δράση της φετινής Athens Wine Week λέγεται "1+1 κρασί Δώρο" και αποτελεί μια μοναδική προσφορά, κατά την οποία παραγγέλνοντας μία φιάλη ενός συγκεκριμένου κρασιού σε περισσότερα από 20 εστιατόρια της Αθήνας και των περιχώρων της, ο πελάτης παίρνει μία ακόμη φιάλη από το κρασί αυτό δώρο για το σπίτι του.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Athens Wine Week εδώ.

Το ωράριο που αναγράφεται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share