Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι πολυαγαπημένοι Q5 έρχονται στην Αθήνα για ένα live «φωτιά» στις 8 Σεπτεμβρίου!

8 Σεπτεμβρίου 2018 -
Οι πολυαγαπημένοι Q5 έρχονται στην Αθήνα για ένα live «φωτιά» στις 8 Σεπτεμβρίου!

Μετά-ή κ εν μέσω ακόμα- των καλοκαιρινών μας διακοπών θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε εδώ στην Αθήνα ένα σημαντικό hard heavy σχήμα της Αμερικανικής σκηνής... τους πολυαγαπημένους Q5 in Athens, Greece.

Οι ίδιοι πάντα εκφράζουν την επιθυμία τους να επισκέπτονται την Ελλάδα γιατί είναι από τα αγαπημένα τους μέρη τόσο για το metal κοινό της αλλά και τα αξιοθέατα και την ιστορία της!

Έτσι κ εμείς (HMRM! Productions και IRON ON IRON RECORDS) το κάνουμε πραγματικότητα το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Σημειώστε την ημερομηνία!

Και από 20:30 που θα ανοίξουν οι πόρτες ξεκινάμε... προθέρμανση με δυο ονόματα της ελληνικής metal σκηνής με σπουδαία άλμπουμς...

Οι νέοι σχετικά στο χρο Paladine και οι πιο παλιοί πλέον κ αναγνωρισμένοι Valor (GR) θα μας ανοίξουν για τα καλά την όρεξη μέχρι να ανέβουν επί σκηνής οι Q5!

Η όλη διοργάνωση έρχεται να 'δέσει' σε συνάρτηση κ με την επικείμενη επανακυκλοφορία του κλασσικού άλμπουμ του γκρουπ, "Steel The Light" από τον φίλο Χρήστο Παπαδατο και την NO REMORSE RECORDS.

Ευχαριστούμε κ τον Γιωργο Παπαζογλου και το The CROW CLUB που θα φιλοξενήσουν το live + το after party, οπότε όπως καταλαβαίνετε εκείνο το βράδυ αναμένεται καυτό!

Τα εισιτήρια στην τιμή των 15 ευρώ (απο Metal Era, Sirens Records, EAT METAL RECORDS και NO REMORSE RECORDS), ενώ θα είναι διαθέσιμα φυσικά και στην είσοδο στην τιμή των 19 ευρω.

Σας περιμένουμε λοιπόν κ σας ευχόμαστε καλή και δυνατή διασκέδαση!

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share