Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΣΙΝΕΜΑ

Aloha

Aloha

  • Βαθμολογία Κοινού
  • Βαθμολογία Athens
  • Είδος Κομεντί
  • Διάρκεια 105'
  • Πρεμιέρα 31 Δεκεμβρίου 2015
Aloha

Υπόθεση

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ υποδύεται τον άτυχο Μπράιαν, έναν επαγγελματία οπλίτη τον οποίον η μοίρα στέλνει στη Χαβάη, για να υπηρετήσει ξανά στο παλιό του γνώριμο τόπο - στο αλλοτινό πεδίο λαμπρής του δόξας και δίπλα στον παλιό του, αγαπημένο διοικητή (Μπιλ Μάρεϊ). Καθώς ο Μπράιαν λοιπόν οδεύει προς την παλιά του βάση με την προοπτική και το σκεπτικό της επαγγελματικής του λύτρωσης, θα πρέπει να ασχοληθεί και με κάτι εξίσου σημαντικό, με το οριστικό κλείσιμο της ερωτικής του εμπλοκής με μια παλιά μεγάλη του αγάπη (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς). Όμως την ίδια στιγμή οφείλει να ελέγξει και τα απρόσμενα συναισθήματά που προκύπτουν προς τη νέα του συνάδελφο, μια πολλά υποσχόμενη νεαρή πιλότο, την οποία υποδύεται η Έμα Στόουν.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες ταινίες, τα καινούρια trailer και τα πιο πρόσφατα κινηματογραφικά νέα; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα μας στο Facebook, αποκλειστικά για την κατηγορία ΣΙΝΕΜΑ!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κάμερον Κρόου

Hθοποιοί: Μπράντλεϊ Κούπερ, Έμα Στόουν, Ρέιτσελ Μακάνταμς, Μπιλ Μάρεϊ, Τζέι Μπαρουτσέλ, Τζον Κραζίνσκι, Άλεκ Μπόλντγουιν, , Ντάνι Μακμπράιντ

Χρονολογία παραγωγής: 2015

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Trailer

Share