Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Ποια ζώδια επηρεάζονται & με ποιον τρόπο;;;

29 Απριλίου 2014
Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Ποια ζώδια επηρεάζονται & με ποιον τρόπο;;;

Σήμερα, λοιπόν, έγινε η δεύτερη έκλειψη του μήνα (στις 07:50 π.μ), η Έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, που πραγματοποιήθηκε στην 8η μοίρα του ζωδίου.

Το ότι έγινε δεν σημαίνει κάτι... αφού η επιρροή της εξακολουθεί να έχει ισχύ και τις επόμενες μέρες. Αυτή η Έκλειψη δεν είναι τόσο αρνητική, αφού ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω κάνουν καλές όψεις με την έκλειψη, όμως εξακολουθεί να υφίσταται το μεγάλο τετράγωνο μεταξύ των Δία (Καρκίνος), Άρη (Ζυγός), Πλούτωνα (Αιγόκερως), Ουρανού (Κριό), το οποίο φέρνει αναστατώσεις, εντάσεις, δυσκολίες, ατυχήματα και αναποδιές γενικά...!

Αυτό που έρχεται να «εξετάσει» η Νέα Σελήνη είναι ότι έχει να κάνει με την προσωπική μας ασφάλεια, με οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς ή όχι, είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Το κομμάτι της «ασφάλειας» είναι αυτό που θα κλονιστεί κυρίως, καθώς η Νέα Σελήνη μας καλεί να σταθεροποιήσουμε τα κεκτημένα μας, με αποτέλεσμα να διαλύει ότι είναι ετοιμόρροπο ή να ενισχύει ότι είναι χτισμένο σε γερά θεμέλια.

Αν για παράδειγμα, μια δουλειά ή μια σχέση δεν σου εξασφαλίζει την ψυχική ή συναισθηματική ηρεμία που επιθυμείς (γιατί έτσι νιώθεις ασφαλής), τότε καλείσαι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, να πάρεις τις αποφάσεις σου και να αφήσεις πίσω ότι σε κρατά δεμένο σε μια πραγματικότητα που δεν σου ταιριάζει... Το μήνυμα λοιπόν της έκλειψης είναι «ξεβολέψου από μια ζωή που ούτως ή άλλως δεν σε εκφράζει και δεν εξελίσσει εσένα και τις ανάγκες σου».

Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Άμεση επιρροή από τη σημερινή έκλειψη έχουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού δηλαδή Ταύροι, Σκορπιοί , Λέοντες και Υδροχόοι, κυρίως οι γεννημένοι στο α' δεκαήμερο ή όσοι από σας έχετε πλανήτες σε κάποιο από αυτά τα ζώδια. Τι σημαίνει αυτό; Εσείς θα έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις, των οποίων η εξέλιξη θα εξαρτηθεί.... από τον τρόπο που εσείς θα τις διαχειριστείτε.

ΘΕΤΙΚΑ τα πράγματα για Παρθένους και Αιγόκερους. Οι μόνοι ευνοημένοι από αυτήν την έκλειψη είναι τα δύο ζώδια της γης, ή όσοι έχετε σημαντικούς πλανήτες σε αυτά. Παρθένοι και Αιγόκεροι καταφέρνουν να κάνουν μια νέα αρχή σε κάτι που θεωρούν σημαντικό.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια
Κριός: Επηρεάζονται κυρίως τα οικονομικά σου και παρά τα έξοδα που θα προκύψουν, όλα θα τα φέρεις βόλτα! Κάνε όνειρα... μπορείς! Απλά θα τα δεις λίγο αργότερα να πραγματοποιούνται!

Ταύρος: Ήρθε η ώρα και η στιγμή να κάνεις ριζική αλλαγή στη ζωή σου και να θέσεις σταθερές βάσεις για αυτά που πάντα ονειρευόσουν! Ίσως ένας γάμος ή μια γνωριμία που θα δώσει χαρά και ευημερία στην ζωή σου! Σου δίνεται και η ευκαιρία να βελτιώσεις και τα εισοδήματα σου!

Δίδυμοι:
Με τα οικονομικά σου θα ασχοληθείς, με τα αποτελέσματα της έκλειψης να γίνονται ορατά μέσα στο επόμενο εξάμηνο! Σου δίνεται η ευκαιρία να απαλλαγείς από χρέη ή από μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί... αρκεί να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου!

Καρκίνος: Επιτέλους έρχεται η ώρα να συναναστραφείς με άτομα που ταιριάζουν στη φιλοσοφία σου. Νέες φιλίες και σχέσεις στο προσκήνιο, με ένα δεσμό να έρχεται και να μείνει ως σταθερή αξία στη ζωή σου.Το επόμενο διάστημα θα είναι ευνοϊκό για την πραγματοποίηση των στόχων σου αλλά και της οικονομικής άνεσης που επιθυμείς.

Λέων: Στα επαγγελματικά του σε αγγίζει η έκλειψη ηλίου και για ένα καλύτερο μέλλον θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειες σου. Θετικά τα πράγματα σε αύξηση των αποδοχών σου! Δεν παύουν να υπάρχουν αρκετά ξεκαθαρίσματα, τα οποία σε προβληματίζουν και σου δημιουργούν διλήμματα για το πώς πρέπει να κινηθείς. Ακόμη κι αν δεν είναι αυτά που θες, ξεκαθαρίσματα θα υπάρχουν.

Παρθένος:
Θετικές εξελίξεις αναμένονται σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σου. Η Νέα Σελήνη σε κάνει αισιόδοξο, γεμάτο θέληση και όνειρα για να πραγματοποιήσεις ότι έχεις σκεφτεί.... μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην προσωπική ζωή σου, που εξαρχής θα έχει γερές βάσεις για να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

Ζυγός: Επικεντρώνεσαι στις προτεραιότητες και τους στόχους σου και θα προετοιμάσεις σημαντικές αλλαγές όπου κρίνονται απαραίτητες. Η οικονομική ασφάλεια, η απαλλαγή από τυχόν χρέη θα μπουν σε προτεραιότητα, ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να απεγκλωβιστείς από δυσάρεστες καταστάσεις.

Σκορπιός: τα φώτα της έκλειψης πέφτουν στο άλλο σου μισό, στο σύντροφό σου, αλλά και στις συνεργασίες σου. Επισημοποιείς λοιπόν μια σχέση ή κάνεις μια σοβαρή γνωριμία που θα έχει μέλλον. Μια αλλαγή πορείας στα επαγγελματικά δεν αποκλείεται...

Τοξότης: Ευκαιρίες και νέες προοπτικές δημιουργούνται σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

Ήρθε η ώρα να δρομολογήσεις εξελίξεις που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Ευνοείται η επισημοποίηση μιας σχέσης ή η έναρξη ενός νέου έρωτα!

Αιγόκερως: Επιτέλους χαλαρώνεις λίγο από τους έντονους ρυθμούς σου και ασχολείσαι με τις προσωπικές σου επιθυμίες και το σύντροφό σου!!! Μόνο επιτυχίες προβλέπονται σε όλες σου τις επιδιώξεις!

Υδροχόος: Οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν τη δική σου μεγάλη προσπάθεια. Ανάλαβε πρωτοβουλίες και βελτίωσε τις σχέσεις σου.

Ιχθύες: Έχεις την ανάγκη να συναναστραφείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ευκαιρίες θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην προσωπική σου ζωή και θα έχουν θετική εξέλιξη!

πηγή: star.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share