Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 29/04/2014 by F’Ariel!

29 Απριλίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 29/04/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρα που με έχει πιάσει το παράπονο, αφού νιώθω πολύ μόνη και έρημη στο κόσμο αυτόν! Θέλω τόσα πράγματα να κάνω για τον εαυτό μου, να βελτιωθώ, να προχωρήσω παραπέρα, αφού νιώθω ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω για μένα, λίγο πιο σπουδαίο, από το σήμερα και ίσως πιο σημαντικό για το αύριο που ξημερώνει!


Δε φοβάμαι να ρισκάρω, δε φοβάμαι τη δουλειά, γιατί ο δρόμος είναι ένας, αυτός που κατευθύνει η καρδιά!
Λένε κάθε πράγμα στο καιρό του, θα συμφωνήσω τελικά, γιατί η κάθε εμπειρία είναι ακόμα ένα σκαλοπάτι, προς το βουνό, εκεί ψηλά!!
Η έμπνευσή μου είναι τρεις υπάρξεις, αρσενικές, που αυτή τη στιγμή, πολύ θα ήθελα να εξολοθρεύσω, αν μπορούσα θα το έκανα και από εχθές!!


..λένε ότι μια γυναίκα κρύβεται πίσω από ένα δυναμικό άντρα.. ναι, ίσως, να ισχύει κάτι τέτοιο, όμως πίσω από μια δυναμική γυναίκα, τι κρύβεται?? Σίγουρα όχι τα κουζινικά της και η μπουγάδα της.. δε λέτε??

Ο ένας με χλευάζει, ο άλλος μου τρώει τα σωθικά και ο τρίτος κάπου αρμενίζει, εκεί στο πουθενά! Όμως όταν έρθει η ώρα, θα σας δείξω, αγαπητά μου.. ξωτικά!!



Κριός
Τα επαγγελματικά σας είναι το φλέγον θέμα, αφού έχουν ανοίξει οι ουρανοί και όλως τυχαίως, κλείνουν οι εκκρεμότητές σας και θέλετε να αναλάβετε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, έτσι για να ανανεωθείτε ψυχολογικά και οικονομικά φυσικά! Εσείς που έχετε σχέδια και στόχους, ξεκινήστε την ημέρα σας πολύ δυναμικά, τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά! Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη, δραστηριοποιηθείτε, για να έρθουν τα λεφτά!

Ταύρος
Κάθε μέρα κρύβει και από μια έκπληξη! Κάποιες μπορεί να ενοχλούν, κάποιες όχι! Σήμερα ειδικά, θα απογειωθείτε ευχάριστα, αφού το σύμπαν είναι με το μέρος σας και σας σπρώχνει προς μια μεγάλη επιτυχία! Θα είναι επαγγελματική? Θα είναι ερωτική? Πάντως ξεδιαλύνει το τοπίο αρκετά, παίρνετε κάποιες απαντήσεις και πλέον γνωρίζετε ποια θα πρέπει να είναι η επόμενή σας κίνηση!! Για χαμογελάστε..

Δίδυμος
Λοιπόν, μια ακόμα φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, αφού θα σας κάνουν επιτέλους μια επαγγελματική πρόταση που θα σας αρέσει πολύ και θα τη κρατήσετε και μυστική από όλους, μη σας τη ματιάσουν! Καλά θα κάνετε, όμως αύριο μην αλλάξετε γνώμη, γιατί αυτή τη φορά θα πρέπει να δουλέψετε πολύ περισσότερο, για να έρθουν τα λεφτά! Συζητήστε με αυτούς που πρέπει, κρατήστε χαμηλό προφίλ και όταν είστε έτοιμοι, κάντε επίθεση κανονική!!

Καρκίνος
Θυμόσαστε που πήγατε και γραφτήκατε σε μια ομάδα? Εκεί σε κάποιο γυμναστήριο, ή σε μια χορωδία?? Σήμερα δεν έχει βαριέμαι και τα σχετικά! Το ραντεβού ισχύει κανονικά. Μέρα που θα κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως να προκύψει και μια νέα φιλία, πάντως αφήστε τις δουλειές σας, ακόμα και στη μέση και κοιτάξτε να συναναστραφείτε με κόσμο που θα σας δώσει φρέσκιες ιδέες και συγχρόνως θα σας καθησυχάσει από τα καθημερινά..

Λέων
Τα μάτια σας και τα αυτιά σας ορθάνοιχτα, παρακαλώ πολύ, γιατί σήμερα παίζει να βολτάρουν από μπροστά σας ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αρπάξτε, να τις διαχειριστείτε σωστά για να γίνουν στο τέλος όλες δικές σας! Αν ξεπεράσετε τα νευράκια σας και το χαζοχαρούμενο το ύφος, ίσως να σας πάρουν στα σοβαρά, πρέπει όμως γιατί αλλιώς δε θα έρθουν τα λεφτά!!! Συγκεντρωθείτε και αφήστε τις Μπαχάμες για αργότερα..

Παρθένος
Θα τη βρείτε τη λύση σήμερα σε ένα πρόβλημά σας και θα πάρετε μεγάλη ανάσα! Μετά από αυτό η σκέψη ενός ταξιδιού, είναι μια καλή ιδέα, άλλωστε πλησιάζει και η πρωτομαγιά, να μια καλή ευκαιρία, να πάτε κάπου μακριά.. Από την άλλη όμως ίσως να πάτε και ένα επαγγελματικό ταξίδι, να είναι αυτή η ανταμοιβή σας, για το χρόνο και το κόπο που διαθέσατε, τις ημέρες αυτές! Πάντως τη βαλίτσα τη φτιάχνετε..!!

Ζυγός
Τρελά μου πλασματάκια, ετοιμαστείτε να απογειωθείτε σήμερα κανονικά! Το νέο που θα πάρετε για κάποια χρήματα, θα σας κάνει πολύ ευτυχισμένους! Ή σας επιστρέφουν χρωστούμενα, ή παίρνετε μια αύξηση, ή το μπόνους που τόσο λαχταρούσατε! Το γεγονός αυτό θα σας φέρει μεγάλο ερωτισμό, πάθος και ναι θα κάνετε και μπόλικο σεξ, μέσα στην ημέρα! Έτσι είναι το χρήμα φέρνει τέτοιες τάσεις συνήθως!! Σεξο..κυριαρχικές..!! χα χα ..

Σκορπιός
Πολύ θετική η ημέρα σας, απορώ τι κάνατε ψες το βράδυ? Πάντως χαμογελάστε, γιατί τα καλύτερα έρχονται! Ευχάριστα νέα από όλα τα μέτωπα και τα επαγγελματικά και τα ερωτικά! Φυσικά μόνο σε εκείνους που το παλέψατε και το προσπαθήσατε, γιατί θαύματα γίνονται σε αυτούς πους το ρισκάρουν! Οι λοιποί στο πηγάδι!! Όμως επειδή έχει ο Θεός, κάτι καλό μοιράζει σε όλους σας.. Απολαύστε το!!

Τοξότης
Αν περιμένετε διάφορα αποτελέσματα με μεγάλη αγωνία, να ξέρετε ότι θα έρθουν και θα είναι όλα μια χαρά! Κυρίως σε θέματα υγείας, μη τρελαίνεστε, σφύζετε από δαύτη!! Και έτσι να μην είναι, θα περάσουν ανώδυνα ή ακόμα θα εξαφανισθούν τα βάσανά σας! Από την άλλη αν σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση, να τη δεχθείτε, γιατί μη ξεχνάτε ο τολμών νικά! Πάντως η τύχη είναι για λίγο με το μέρος σας..

Αιγόκερως
Αν και δεν έχετε και τα τρελά τα κέφια, κάπου στη μέση της ημέρας, θα τα βρείτε. Χρόνος θα σας περισσέψει από το πουθενά, συνεπώς, θα μαζευτείτε πιο νωρίς στο σπίτι σας και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με προσωπικά ζητήματα, όπως τη σχέση σας, την οικογένειά σας, ή ακόμα να πάτε μια βόλτα! Ήρεμη ημέρα, για αυτό κρατήστε την έτσι, ξεχάστε για λίγο τα ψυχοσωματικά σας και εκφραστείτε ελεύθερα..!!

Υδροχόος
Καλά είπαμε να ανανεώσετε το σπίτι σας, όχι να καλέσετε μαστόρους ή να το γκρεμίσετε! Πάντως η αλλαγή κατοικίας, παίζει πολύ, για τόση ανανέωση μιλάμε! Αφιερώνετε χρόνο στο σπίτι αυτό είναι το σίγουρο και στους δικούς σας ανθρώπους! Κάποιοι μαύρα μάτια έκαναν να σας δουν, όμως μη ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνοι στη ζωή αυτή! Ωραία η ιδέα να πάρετε μερικά δώρα, όμως δε χρειάζεται να ξεπαραδιαστείτε κιόλας!!

Ιχθύες
Το έχετε πάρει απόφαση, ότι θέλετε πλέον να είστε καλοί άνθρωποι και να σας συμπαθούν! Καλά κάντε, γιατί οι καλές ανθρώπινες σχέσεις προσφέρουν τα περισσότερα στο κόσμο αυτό! Κανονίστε ένα ταξίδι, θα σας κάνει καλό! Βγείτε έξω, να σας δει ο κόσμος, ανταλλάξτε απόψεις και γενικά εστιάστε στο θέμα σχέσεων! Πολλά καλά μπορούν να έρθουν, αρκεί να δραστηριοποιηθείτε ευχάριστα! Ωραία ημέρα για να ρισκάρετε σε κάτι φρέσκο..

[email protected]
magicfariel.blogspot.com

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share