Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 27/4;;; Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις

27 Απριλίου 2014
Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 27/4;;;  Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις

Τι προβλέπουν για εσάς σήμερα, Κυριακή 27 Απριλίου τα ζώδια;;; Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για ερωτικά, οικονομικά και επαγγελματικά!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα των υπερβολών και των εκτός ορίων καταστάσεων που μπορεί να προκύψουν για αυτό φρόντισε να αυτονομηθείς μεν αλλά να μην κάνεις υπερβολές και τρέλες γιατί θα χαλάσεις ολοκληρωτικά κάποιες ισορροπίες που έχεις κάνει πολύ καιρό για να τις πετύχεις.
Έρωτας: Το φευγιό που μπορεί να σε έχει πιάσει πιθανόν να μην είναι απόλυτα πραγματικό αλλά να μόνο μια τάση για ελευθερία. Όμως θα ήταν καλό πριν πεις ή κάνεις οτιδήποτε να σκεφτείς ότι οι σχέσεις πάντα θέλουν αγάπη και σεβασμό για αυτό να βουτήξεις πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου. Τα πάντα μπορείς να τα διαχειριστείς αρκεί να το θέλεις. Ο Αιγόκερως θα είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να γίνει το κόκκινο πανί αλλά και συγχρόνως σε μια άλλη περίσταση να δημιουργηθεί ένα ανεξέλεγκτο πάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ακραία κατάσταση την οποία πρέπει να ελέγξεις πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Εδώ χρειάζεται διορατικότητα και σοφία για να μην τα βροντήξεις από κάπου που πιστεύεις ότι σε αδικούν ή δεν σου έχουν φερθεί όπως σου αξίζει. Μερικές φορές επειδή υπάρχει έντονος εγωκεντρισμός από την πλευρά σου και γίνονται λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ένα ξαφνικό μυστικό που μπορεί να βγει στον αέρα σίγουρα θα σε αφυπνίσει να δεις μια πραγματικότητα που δεν είχες μέχρι τώρα. Πάντως ό, τι και να μάθεις ή να αποκαλυφτεί χρειάζεται τακτ για να αντιμετωπιστεί.
Έρωτας: Η ξαφνική εκδήλωση ενός ατόμου προς το πρόσωπό σου μπορεί να σε σοκάρει για πρώτη φορά και να είναι δύσκολο να το καταπιείς. Πιθανόν να μην περίμενες τις διαστάσεις που πήρε από την πλευρά του και να πρέπει τώρα να κρατήσεις τις διπλωματικές αποστάσεις που θα φανούν όμως ότι προσποιείσαι κυρίως αν είναι Κριός ή Ζυγός.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αναλάβει κάποιες φροντίδες παραπάνω και αυτό σου φέρνει ένα έξτρα στρες. Όμως θα τα καταφέρεις γιατί έχεις συνειδητοποιήσει τι ακριβώς θέλεις και με τον τρόπο σου θα το κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η ξαφνική παρέμβαση ενός φίλου στην ζωή σου θα σου δώσει ζωντάνια και πνοή και σίγουρα θα σε βάλει σε άλλα κόλπα περισσότερο διανοητικά και κουλτουριάρικα. Αυτό βοηθάει στο να είσαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου αλλά και με τους γύρω σου. Ένα πρόβλημα που σε απασχολούσε σε επίπεδο κοινωνικό μπορεί να λυθεί άμεσα.
Έρωτας: Έχεις με το μέρος σου ένα άτομο που θα σε βοηθήσει στην επανένωση με έναν Ζυγό ο οποίος έχει εγκατασταθεί στην ζωή σου και δεν λέει να φύγει. Από την άλλη ο Ιχθύς μπορεί να σου δείχνει την φιλία του αλλά τίποτε παραπάνω μέχρι στιγμής.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια πρόταση που την περίμενες εδώ και καιρό και δεν είχε γίνει ίσως ξαναβγεί στην επιφάνεια και τελικά έρθει εις πέρας γιατί τώρα έχεις μαζέψει περισσότερο υλικό. Η σχέση με έναν Αιγόκερω συνεργάτη μπορεί να έχεις κάποιες κόντρες γιατί υπάρχει διαφορετικότητα στην στρατηγική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Δύσκολη ημέρα για την ευαίσθητη ψυχή σου γιατί θα χρειαστεί να δείξεις πιθανόν μια ακραία συμπεριφορά για την οποία νιώθεις ότι σε εξανάγκασαν. Καλό είναι να αναλάβεις ευθύνες για να ωριμάσεις για να μην μείνεις πίσω στις εξελίξεις. Το θέμα ενός σπιτιού μπορεί να σε προβληματίσει πάρα πολύ και να πρέπει να βρεις άμεσες λύσεις.
Έρωτας: Είσαι μεταξύ άκμονος και σφύρας γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να αντιμετωπίσεις τα νεύρα σου και πιθανόν την αδικία που πιστεύεις ότι έχει γίνει στο πρόσωπό σου από έναν Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω. Χρειάζεται ψυχραιμία για να μην χαλάσεις μια σχέση που έχεις παλέψει εδώ και καιρό.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να είσαι πολύ εύθικτος/η απέναντι σε συνεργάτες και γενικά σε όποιον είναι πολύ κοντά στην δουλειά σου. Πιθανόν να τεθεί θέμα ανεξαρτησίας από την πλευρά σου σε κάποιους τομείς και αυτό ίσως να το θέλεις αλλά στην πράξη να είναι δύσκολο.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις μια εσωτερική αναστάτωση που σε σπρώχνει να κάνεις κινήσεις πολύ προχωρημένες και πιθανόν εξεζητημένες. Αλλά αυτό σου πηγαίνει γιατί κατορθώνεις και περνάς την γραμμή σου με ένα πολύ ηγετικό τρόπο, κυρίως αν ασχολείσαι με τα κοινά και ομάδες που δρουν για καλό των άλλων.
Έρωτας: Η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ αυξημένη αλλά συγχρόνως έχεις και τάσεις ανεξαρτησίας και ίσως μέσα σε μια στιγμή τρέλας να μιλήσεις για ελευθερία και για όρους μέσα στην σχέση. Αυτό όμως δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να το υποστηρίξεις γιατί σαν χαρακτήρας είσαι δεσποτικός/η. Τουλάχιστον με τον Υδροχόο θα έχετε καλύτερη επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ανάγκη να πάρεις τα ηνία μιας κατάστασης και να ηγηθείς. Θέλεις να είσαι μπροστά αλλά χωρίς να κάνεις προσπάθεια να σε αναγνωρίσουν μόνο από την παρουσία σου. Αυτό βέβαια είναι αρκετά ουτοπικό για αυτό περνάς κάθε λίγο και λιγάκι κρίση ταυτότητας. Σήμερα όμως αν συνεργάζεσαι και με το εξωτερικό είναι ευκαιρία να το κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μια ξαφνική αναλαμπή μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση ή να σου ανεβάσει ψηλά τις μετοχές. Αναλόγως πως θα το χειριστείς και με ποιο τρόπο θα το διυλίσεις μέσα στο αναλυτικό μυαλό σου. Πιθανόν η απελευθέρωση από καλούπια και πρέπει κυρίως όσον αφορά στις σχέσεις σου με τους άλλους να είναι ένα θετικό βήμα.
Έρωτας: Μπορεί να χαλάσεις ξαφνικά με μια φλασιά σχέση που έχεις προσπαθήσει αρκετά γιατί θα νιώσεις ότι έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και δεν πάει άλλο. Πιθανόν να τα πεις έξω από τα δόντια ή να κάνεις ακραίες κινήσεις. Ίσως να πληγώσεις έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω αλλά με τον Κριό θα τα πάτε καλά αν καταλάβει ο ένας τις ανάγκες του άλλου.
Καριέρα & Οικονομικά: Συνειδητοποιείς ότι χρειάζεται να αλλάξεις πεδίο ενασχόλησης και να κάνεις κάτι που θα σου πηγαίνει περισσότερο και θα είναι περισσότερο δημιουργικό για σένα. Πιθανόν να μην είναι εύκολο αλλά ούτε και ακατόρθωτο.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις την ανησυχία ότι μπορεί να γίνει μια ξαφνική έκρηξη με τους γύρω σου. Αν σε ενδιαφέρει πάρα πολύ η σχέση πρέπει να κρατήσεις τα νεύρα σου ή την σκέψη αδικίας που νιώθεις αυτή την στιγμή. Αλλιώς θα ρίξεις κάστρα και τοίχους πολλών ετών που αποτελούσαν το κατεστημένο στην ζωή σου. Στο χέρι σου είναι το τι θα κάνεις και το πώς θα το διαχειριστείς.
Έρωτας: Έχεις αναστάτωση και πολλά νεύρα γιατί νιώθεις ότι πνίγεσαι. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσεις ότι δεν πάει άλλο και θα πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους, αν σχετίζεσαι με Κριό, Αιγόκερω. Από την άλλη πιθανόν να υπάρχει και ένα πρόσωπο που σε έχει αναστατώσει γιατί έχει μπει στην ζωή σου σαν σίφουνας και ίσως να φταίει και αυτό για την διάλυση κάποιων πραγμάτων.
Καριέρα & Οικονομικά: Και εδώ περνάς μια κρίση γιατί χρειάζεσαι ανανέωση αλλά πιθανόν να μην είχες τα κότσια ή την ευκαιρία να το κάνεις. Η ξαφνική κρούση ενός Κριού θα σε βοηθήσει να δεις πως είναι η πραγματικότητα με ένα πιθανά βίαιο τρόπο. Κάνε υπομονή όλα θα μπουν στην θέση τους, αρκεί να είσαι ο εαυτός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η ξαφνική μετατόπιση κάποιων θεμάτων που ήταν προς επίλυση θα σε κάνει να ανησυχήσεις για λίγο γιατί πιθανόν να μην είχες καταλάβει ότι δεν έχεις και πολύ χρόνο στη διάθεσή σου. Για αυτό άφησε την σταθερότητα για λίγο και βούτηξε στα βαθιά νερά. Κάποια εκκεντρική εμφάνισή σου μπορεί να είναι ένα κριτήριο ότι αλλάζεις από τα παλιά και μπαίνεις στα καινούργια. Το ίδιο μπορεί να ισχύει με την έναρξη κάποιας ψυχοθεραπείας.
Έρωτας: Έχεις ταυτιστεί με τον Κριό και σίγουρα θα βρείτε κάποια πράγματα που παλιά δεν μπορούσατε. Τώρα χρειάζεται να μπει και η λογική. Αν σας χωρίζουν οικονομικά ή άλλα θέματα καλό είναι να τα λύσετε. Η σχέση επίσης με Καρκίνο μπορεί να χρειάζεται ανανέωση και μεγαλύτερη ταύτιση. Το Λιοντάρι που σε απασχολεί αρκετά μπορεί να κάνει την εμφάνισή του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις διάφορα θέματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις δυναμικά και να μην αφήσεις κανέναν να σε καπελώσει. Έχεις το δικαίωμα να κάνεις αυτό που θέλεις και αυτό θα διεκδικήσεις αυτή την στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Ξυπνάς από τον λήθαργο και δρας πολύ δυναμικά. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει γιατί θα κάνεις πράγματα που είναι σχεδόν αφημένα. Πρωτότυπα θέματα σίγουρα θα σε ελκύσουν και θα σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη, αρκεί να μην τα επιβάλεις στους άλλους. Μια νέα μετακόμιση μπορεί να βγει ξαφνικά στο προσκήνιο χωρίς να το περιμένεις.
Έρωτας: Έχεις μια ιδιαίτερη στάση απέναντι στο πρόσωπο που είσαι μαζί και προτιμάς να απελευθερωθείς όσο μπορείς από τα πολλά ταμπού και την διαφορετικότητα. Ο Κριός που μπορεί να γνωρίσεις ξαφνικά σε μια συγκέντρωση ίσως σου κάνει αλλά νιώθεις ότι θα σε καπελώνει κάθε λίγο και λιγάκι.
Καριέρα & Οικονομικά: Από σήμερα κάτι θα αρχίσεις να κινείς πολύ περισσότερο αλλά επειδή είναι Κυριακή μπορεί να μην κάνεις κάτι σημαντικό. Τουλάχιστον θα ενδιαφερθείς παραπάνω για κάτι καινούργιο ενώ μια συνεργασία η οποία δεν ήταν πολύ εύκολη να σου καθίσει, τώρα θα έρθει στο δικό σου μέρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις μια ένταση η οποία μπορεί να μην είναι εύκολο να την διαχειριστείς γιατί θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό στην ζωή σου και δεν ξέρεις ακριβώς τι. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο κάποια ακραία συναισθήματα θα σε έχουν κατακλύσεις και σίγουρα θα κάνεις κάποιες ανατροπές. Χρειάζεται προσοχή στην επαφή σου με όλα τα μηχανήματα.
Έρωτας: Τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα γιατί δεν βρίσκεις εύκολα το δίκιο σου και νιώθεις ότι χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις ή ακόμα και κάποιες ανατροπές για να συμφωνήσεις τελικά. Για αυτό πήγαινε σιγά-σιγά και μην δημιουργείς τεράστιες αποστάσεις, κυρίως με Κριό, Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένουν ακόμα κάποια πράγματα στον αέρα που σε αγχώνουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να μην φέρεις την συντέλεια του κόσμου και να μην έχεις μεγάλο εκνευρισμό γιατί θα δημιουργηθεί χάος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχεις με το μέρος σου κάποια πρόσωπα που ταιριάζουν αρκετά μαζί σου και αυτό σε εξυπηρετεί πάρα πολύ γιατί θα σου δοθεί η ευκαιρία να βγάλεις την πρωτοτυπία και την πρωτοπορία με την οποία εσύ ζεις και κινείσαι και να βρεις ανταπόκριση. Είναι σημαντικό πάντως να έχεις φίλους ομοϊδεάτες γιατί ανταποκρίνονται αμέσως.
Έρωτας: Πιθανόν να πάρεις φόρα και να ξεκαθαρίσεις το πεδίο με ένα Σκορπιό. Καλύτερα μπορεί να σου πηγαίνει να μείνετε φίλοι και αυτό θα επιδιώξεις γιατί θα νιώσεις καλύτερα. Από την άλλη η επαφή με Καρκίνο, Αιγόκερω θα είναι πολύ πιο δύσκολη γιατί θα μπουν στην μέση κάποιες διαφορές και σε ακραία περίπτωση θα γίνει και μια αποκάλυψη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις περισσότερες ευκαιρίες να υποστηρίξεις αυτό που κάνεις αλλά και να το μεταφέρεις. Αρκεί να κρατάς ένα κομμάτι οργανωμένο και να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την σωστή ανάπτυξη.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Θα σπάσεις ένα φράγμα που σε εμποδίζει και σου δημιουργεί ακόμα και ενοχές και θα βγεις έξω από τα προβλεπόμενα όρια. Αυτό θα είναι καλό αρκεί να μην το παρακάνεις γιατί και η απόλυτη ανεξαρτησία θα δημιουργήσει προστριβές με άλλα άτομα.
Έρωτας: Έχεις στην διάθεση σου στοιχεία που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να περάσεις κάποιες καταστάσεις ανώδυνα. Η απελευθέρωση σου από διάφορα ταμπού θα βοηθήσει να βρεις την αυτονομία σου. Ο Ζυγός σίγουρα θα είναι μια σχέση που έχεις ακόμα πολλά να πείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ανεξαρτησία σου σε κάποιους τομείς ή διάθεσή σου θα είναι αυτό που θα σε ξεκολλήσει από τις εξαρτήσεις και θα σου δημιουργήσει την τάση φυγής με την καλή έννοια. Όταν παίρνεις τα ηνία πάντα γίνονται πράγματα. Η διαμάχη που μπορεί να έχεις με ένα από τους συνεργάτες σου μπορεί να σε φέρει σε ρήξη.

astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share