Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 23/04/2014 by F’Ariel!

23 Απριλίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 23/04/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ως κλασική Ταυρίνα, έχω πρόβλημα! Δε ξέρω να είναι η άνοιξη, να είναι ο αέρας, το σίγουρο είναι ότι πεινάω συνέχεια και θέλω να τρώω!! Όλο το χειμώνα κρατήθηκα, το πάλεψα, όμως μόλις έσκασαν τα πρώτα λουλούδια, έσκασα και εγώ!

Το δίλημμα κομμωτήριο ή γυμναστήριο, ναι μεν προέκυψε, όμως φυσικά διάλεξα το κομμωτήριο, πιο εύκολη υπόθεση!

Ως τώρα τα έχω δοκιμάσει όλα, πείνα, γιατί τα μαρούλια και τα κοτόπουλα, μόνο αυτό αφήνουν, γυμναστική, πιο βαρετό πράγμα από αυτό δε βρίσκω, λιποδιαλυτές, όσο πιο αποτελεσματικοί, άλλο τόσο και απαγορευμένοι!!
Βαστώ όμως και μια κατάρα, αφού κάθε φορά που μεταμορφώνομαι σε γυναικάρα, ή θα στραμπουλίσω το πόδι μου, ή θα με βομβαρδίσουν με διάφορα απρόοπτα, συνεπώς με ένα πόδι διάδρομο δε κάνεις και με τα ψυχολογικά να βολτάρουν άφοβα στον εσωτερικό μου κόσμο, όχι δίαιτα, ένα κουβά παγωτό, παρακαλώ πολύ!!

Τζίφος η υπόθεση, για ακόμα μια φορά!!

Και ερωτώ: Γιατί να βασανίζομαι τόσο πολύ, αφού ποτέ δε θα γίνω Ζιζέλ!! Μια είναι η ρημάδα και μπράβο της! Να έρθει να τη γνωρίσουμε, να μας πει πώς αντέχει τόσα χρόνια, να είναι super model, να είναι μάνα, να είναι business woman και όλα τα σύγχρονα τα κόλπα, που όλες τα θέλουμε, αλλά με διαφορετικό τρόπο, τον εύκολο φυσικά..!!
Όνειρο απατηλό, πάει τελείωσε… είμαι μια γιουβαρελίτσα.. και σε όποιον αρέσω..!!


Κριός
Επιτέλους από σήμερα αλλάζει το σκηνικό στη ζωή σας, ξυπνάτε με άλλον αέρα! Ναι μια ικανοποίηση και μια ευτυχία θα τη νιώσετε, έτσι ξαφνικά! Θα πάρουν μπρος οι μηχανές και θα γίνετε πάρα πολύ δραστήριοι σε όλους τους τομείς που σας αφορούν, κυρίως όμως στον επαγγελματικό τομέα! Δείχνετε τις ικανότητές σας, σας εκτιμούν περισσότερο και θα έρθουν και άλλα λεφτά, από εκεί που δε το περιμένετε…

Ταύρος
Θα είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και κοινωνικοί, γεγονός που θα σας βοηθήσει πολύ στις δουλειές σας! Αρκετοί ασχολείστε με πολλά πράγματα συγχρόνως, όμως αυτή τη φορά δε θα γκρινιάξετε, γιατί ο Μάης που έρχεται, φέρνει πολλά μαζί του, για όλους! Χαμογελάστε, γίνετε φιλικοί και να διευρύνετε το κύκλο των γνωριμιών σας! Αρκετά βαλτώσατε με τα ίδια και τα ίδια, καιρός να κοιτάξετε το μέλλον σας…

Δίδυμος
Τα έχετε βάλει πάλι με τον εαυτό σας και νομίζω σήμερα θα μαστιγωθείτε κιόλας, αφού πάλι τρώγεστε με τα ρούχα σας! Τρεις μέρες τώρα είστε μέσα στη γκρίνια, θα έρθει και η αυριανή για να δέσει το γλυκό! Προετοιμάστε έδαφος για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια! Μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια, αν δε κυνηγήσετε εσείς το όνειρό σας, ποιος θα το κάνει αυτό για εσάς..>?? Υπομονή, τα καλύτερα έρχονται!!!!

Καρκίνος
Ακόμα μια δύσκολη ημέρα, αφού άλλα έχετε προγραμματίσει να κάνετε και άλλα θα προκύψουν! Η οικογένειά σας, ξαφνικά σας έχει δέσει τα χέρια, αφού σας ζητούν τα απίστευτα, σε χρόνους τρελούς! Βέβαια, ξέρουν ότι απευθύνονται στο σωστό άτομο, εσάς, όμως από την άλλη ίσως και όχι, αφού πάντα βρίσκετε τρόπο να τη κάνετε από τη πίσω πόρτα! Αυτή τη φορά προσπαθήστε να μοιράστε το χρόνο σας καταλλήλως!!

Λέων
Λιονταράκια μου ξυπνήστε γιατί αρκετοί κοιμόσαστε όρθιοι! Λυπάμαι που σας το λέω, έτσι ωμά, όμως έχει μπει το νερό στο αυλάκι και πρέπει εσείς πλέον να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και φυσικά να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει! Οι επόμενοι μήνες θα είναι θαυματουργοί για εσάς, αφού ο Δίας, έρχεται στο ζώδιό σας, όμως πρέπει να στρώσετε σωστά το τραπέζι, για να έρθουν οι λιχουδιές… Για πάρτε και καμιά πρωτοβουλία!!

Παρθένος
Σήμερα θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και τη σχέση σας! Ξαφνικά το ταίρι σας, θα αλλάξει συμπεριφορά, πάνε οι γλύκες, οι αγάπες και τα λουλούδια!! Κάτι θα σας πει, κάτι θα σας κάνει, που θα εκνευριστείτε απίστευτα, όμως θα απογοητευθείτε συγχρόνως. Μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία, ίσως να κρύβετε κάτι από πίσω, όμως μη ξεχνάτε ότι μετά από μέρες γιορτινές, ο καθένας χρειάζεται το χώρο του και το χρόνο του.. Μη τρελαίνεστε!!!

Ζυγός
Αν πήρατε την απόφαση να μιλήσετε, σε αυτούς που σας εκνευρίζουν, καλύτερα να αλλάξετε γνώμη! Οι κακές ημέρες πάει έφυγαν και από εδώ και πέρα θα μπορέσετε πιο εύκολα να κάνετε αυτό που θέλετε! Δεν είναι καλή ημέρα ούτε για να χωρίσετε, αφού αύριο θα αλλάξετε γνώμη, ούτε να παραιτηθείτε, αν δεν έχετε βρει κάτι καλύτερο! Οργανωθείτε εκ νέου και ρίξτε τα δίχτυα σας πρώτα! Κάτι θα πιάσετε για αρχή..!!

Σκορπιός
Από σήμερα ως τις 30 θα πετάει η ομάδα, για αυτό μην ακούσω γκρίνιες, θα πέσει ξύλο!! Θα λάμψετε ολόκληροι, έτσι ξαφνικά και θα γεμίσετε από θετική ενέργεια! Δε θα το καταλάβετε στην αρχή, όμως οι πράξεις και τα λόγια σας, θα στάζουν μέλι, δίχως να υπάρξει κάποιος δόλος ή απώτερος σκοπός, προς το παρόν! Θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με τους πάντες και γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί!

Τοξότης
Ανεβαίνουν οι ρυθμοί σας, γίνεστε πιο δραστήριοι, όμως βαριέστε κιόλας! Αν το μυρμήγκι δούλεψε σωστά το χειμώνα, από εδώ και πέρα λίγο πιο χαλαρά. Αν όμως δε το έκανε αυτό, θα πρέπει να το παλέψει, γιατί καλοκαίρι έρχεται! Ασχοληθείτε με τα θέματά σας, οργανωθείτε καλύτερα, βάλτε προτεραιότητες και όχι μη πέσετε στο κρεβάτι! Δουλέψτε λίγο περισσότερο, πιείτε χυμούς, φάτε μπανάνες, πάντως η δουλειά πρέπει να τελειώσει!!!

Αιγόκερως
Και έτσι ξαφνικά, θα ρίξουν μια ιδέα στο τραπέζι σας, που θα την αρπάξετε και θα βγάλετε και λεφτά κιόλας! Ναι έτσι συμβαίνουν αυτά, για αυτό μη βαριέστε και μη φαντάζεστε όλα τα αρνητικά του κόσμου! Όλα παίζουν, όμως αφού έχετε το ρίσκο και το τζόγο στο αίμα σας, γιατί όχι και κάτι ακόμα? Πάντως θα είστε κάπως τυχεροί σήμερα, για αυτό οτιδήποτε περάσει από το μυαλό σας, πρέπει να το κάνετε!!

Υδροχόος
Θα δείξετε το σοβαρό και αυστηρό εαυτό σας σήμερα στους πάντες! Ναι σας κάνει και νιώθετε ωραία μετά από κάθε λόγο που βγάζετε, όμως για ηρεμίστε λιγάκι, γιατί δεν έχει κανείς την όρεξή σας! Κυρίως θέματα προσωπικά και οικογενειακά θα σας απασχολήσουν, αφού μόλις γυρίσετε τη πλάτη, ξεφεύγει για λίγο το πράγμα και εσείς ως παραδοσιακοί τύποι και με αρχές, δε το επιτρέπετε αυτό! Για ψάξτε πρώτα, τις βαθύτερες αιτίες…!!!

Ιχθύες
Εσείς που ψάχνετε για δουλειά, ή μια νέα ευκαιρία καλά θα κάνετε να ξεκινήσετε από σήμερα κιόλας, τη προσπάθεια! Πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί, να ντυθείτε πιο ωραία, να σας δει ο κόσμος, να επικοινωνήσετε και με αυτό τον τρόπο να προβάλετε και τις φοβερές σας ιδέες! Πάντως σηκώστε και κανά τηλέφωνο, δεν είναι ντροπή, να ψαχτείτε και εσείς λίγο από μόνοι σας! Όλα δίπλα σας είναι, αρκεί να το παλέψετε λιγάκι!!

[email protected]
magicfariel.blogspot.com

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share