Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το Ζώδιο του μήνα: Ταύρος! Τι θα φέρει ο γλυκός Μάης του 2014;;; - by F’Ariel

22 Απριλίου 2014
Το Ζώδιο του μήνα: Ταύρος! Τι θα φέρει ο γλυκός Μάης του 2014;;; - by F’Ariel

Η άνοιξη όπως όλοι γνωρίζουμε, ανήκει αποκλειστικά στο ζώδιο του Ταύρου, αφού είναι η εποχή που ο ήλιος είναι πιο ζεστός, τα λουλούδια ανθίζουν και τα ξωτικά που ανήκουν στο ζώδιο αυτό, αποκτούν μια άλλη ενέργεια, πιο θετική και πιο δημιουργική.. Βέβαια αυτό που λένε, ότι ο ύπνος θρέφει τα μωρά και ο ήλιος τα μοσχάρια, είναι μεγάλη αλήθεια, αφού σε όλες τις περιπτώσεις αυτό το γλυκό ανοιξιάτικο χουζούρεμα, είναι λατρεία μεγάλη!


Εδώ και ένα χρόνο, οι Ταύροι τα έχουν δει όλα, αφού ο Κρόνος βρίσκεται εκεί απέναντι στο Σκορπιό και στέλνει φουρτούνες και τσουνάμι, κυρίως σε θέματα σχέσεων! Πάλι όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει, αφού ουσιαστικά, ο διπρόσωπος φίλος, πόσο ακόμα να αντέξει, την υποτιθέμενη καλοσύνη, ο άπιστος σύντροφος πόσες ακόμα ψευτιές θα σκαρφιστεί να πει, ο δύσπιστος εργοδότης πόσο ακόμα θα σε αδικήσει, ο συνάδελφος πόσο ακόμα για να σου ανοίξει το λάκκο!!
Ναι όλα αυτά είναι θέματα, που όλοι οι Ταύροι θα αντιμετωπίσουν, όμως θα πάρουν τις αποφάσεις τους και θα αλλάξουν το τοπίο μια και έξω! Είναι μη πάρει μπρος η μηχανή.. !!!

Στον έρωτα το ξέρω παίζει ατυχία μεγάλη, αφού ακόμα και οι δεσμευμένοι έχετε ήδη φτάσει στα όριά σας και το αντίο είναι μια ανάσα από τη πραγματικότητα! Οι μοναχικοί πάει χάθηκε και η τελευταία ελπίδα, αφού δε κουνάτε και καθόλου την ουρά σας, συνεπώς όλες οι περιπτώσεις ψάχνετε για ένα θαύμα και εγώ μαζί σας!

Λοιπόν και ας μπούμε στο θέμα μας τώρα...

Ο Μάης θα είναι ένας παράξενος μήνας, αφού τα απομεινάρια του Απρίλη, θα σας δείξουν το δρόμο, άσχετα του πόσο αναστατωθήκατε με τις προηγούμενες ημέρες! Με το Δια παρέα, να προσμένετε καλύτερες ημέρες, όπου θα γίνετε πιο κοινωνικοί, πιο αγαπητοί και πιο φιλικοί! Βέβαια ένας απρόσμενος έρωτας ίσως να είναι η αιτία, να κάνετε μια παράλληλη σχέση, να εκδηλωθεί ένα παράνομο πάθος, πάντως παρασκήνιο θα υπάρξει και έντονο μάλιστα! Για αυτό αφήστε τα ψυχολογικά σας στην άκρη και φτιάξτε σώμα ξανά! Πώς θα σας βρει το άλλο σας μισό??

Εσείς που γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο, δηλαδή από τις 21/04 ως τις 30/04, σκούρα τα πράγματα! Θα σας πιάσουν πάλι τα ψυχολογικά σας, θα φουσκώσουν το στομάχι και τα μάγουλα και η υγεία σας παίζει να κλονιστεί! Η δουλειά και το χρήμα θα είναι από τη μια, η πίεση, το άγχος και η προσπάθεια να κρατήσετε τα δεδομένα. Από την άλλη βλέπετε από διαφορετική οπτική γωνία τη σχέση σας και κάτι δε σας αρέσει! Όλο αυτό θα σας ταράξει αρκετά, αφού θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής και μέλλοντος! Μετά τις 29/05 θα φτιάξουν τα πράγματα για εσάς, παρέα με την Αφροδίτη!!

Τα Ταυράκια του δεύτερου δεκαήμερου από τη 01/05 ως τις 10/05, θα περάσετε ζάχαρη, όμως όχι όπως το φαντάζεστε! Όλος ο μήνας θα είναι φοβερός για εσάς, αφού γίνεστε πιο κοινωνικοί, πιο φιλικοί και εμφανίζονται ευκαιρίες από το πουθενά! Αφοσιώνεστε στους στόχους σας, ξέρετε προς τα πού βαδίζετε και αυτό ίσως να σας πραγματοποιήσει το όνειρο μιας αύξησης! Ως τις 15/05 θα έχουν συμβεί όλα αυτά τα χαρμόσυνα γεγονότα, όμως εκείνες τις ημέρες θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί σε σημείο που θα αναστατώσετε τους πάντες, κυρίως οι δεσμευμένοι της παρέας! Η απιστία σας περιτριγυρίζει, ένα πάθος, μια εξάρτιση, πάντως την αταξία σας, θα τη κάνετε!!

Και τέλος, εσείς οι Ταύροι του τρίτου δεκαήμερου από τις 11/05 ως τις 21/05 θα μεταμορφωθείτε σε ψυχρούς εκτελεστές! Θα κοιτάξτε τον εαυτό σας και μόνο και το συμφέρον σας, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι! Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε καλά θα κάνετε να μη πάρετε πολλές αποσκευές μαζί σας ή ακόμα καλύτερα μια τσάντα που θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας! Οτιδήποτε και αν σας προτείνουν σε επαγγελματικό επίπεδο, ακόμα και να σας δώσουν και περισσότερα λεφτά, κάντε αυτό που πρέπει όμως όσο πιο μυστικά γίνεται! Οι συναλλαγές κάτω από το τραπέζι ευνοούνται!! Προετοιμαστείτε ακόμα και το κινητό σας να χαλάσει ή και ο υπολογιστής. Κάποια γκαντεμιά θα παίζει.. δε γίνεται..!

[email protected]
magicfariel.blogspot.com

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share