Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 17/04/2014 by F’Ariel!

17 Απριλίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 17/04/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μεγάλη Πέμπτη και λέω να σοβαρευτούμε λιγάκι! Μπορεί να μη μου αρέσει το σκηνικό με τις εκκλησίες και τους παπάδες, όμως το κεράκι μου θα το ανάψω! Ημέρες που οι τυχεροί της παρέας, είναι όσοι έχουν ένα χωριό, μια καλύβα σε ένα βουνό, ότι πιο απομακρυσμένο από το πολιτισμό, τόσο το καλύτερο!

Μεγάλη μου αδυναμία τα ξωκλήσια, που είναι χωμένα σε μέρη που κανείς δε μπορεί να τα βρει, καλυμμένα από τα καταπράσινα τα πεύκα και τα κυπαρίσσια, εκεί που η γαλήνη και η αρετή κυριαρχούν! Ναι, το ξωτικό σας έχει και αυτή τη πλευρά, δίχως να φοράει ράσα, δίχως καμία μάσκα, έτσι όπως είναι! Ζωηρό, πονηρό και σκανδαλιάρικο!

Για εμένα, το ξωκλήσι της Παναγιάς Τσαμπίκας, στη Ρόδο, είναι το πιο θεϊκό σημείο, όλου του πλανήτη! Η εικόνα της βρέθηκε πάνω στο βουνό, μέσα σε ένα βράδυ, έτσι ξαφνικά και μαγικά, ενώ βρισκόταν κάπου στη Κύπρο! Ένα φως, έδειξε το δρόμο, τη βρήκαν, την επέστρεψαν, όμως εκείνη ξανά βρέθηκε εκεί.. Ανατριχιάζω που τα γράφω, όμως ακόμα και τώρα νιώθω ένα δέος, θέλω να κλάψω, γιατί δε ξέρω, όμως σίγουρα υπάρχει λόγος..

Από τότε βρίσκεται εκεί σε μια κορυφή μετά το Αφάντου και πριν την Αρχάγγελο, με θέα το απέραντο γαλάζιο! Τόση ομορφιά μαζεμένη σε αμέτρητες εικόνες, όμως και ένα συναίσθημα, τόσο δυνατό, τόσο αγνό, που μόνο που αντικρίζεις τα μάτια της, ντρέπεσαι, για αυτό που είσαι και για όλα τα κακά πράγματα που έχεις κάνει! Εκείνη όμως σε συγχωρεί, σου δίνει το χέρι της, σε ηρεμεί και σε καθοδηγεί, εκεί ακριβώς που βαστάει η καρδιά σου.. Ναι η Παναγιά Τσαμπίκα, η θαυματουργή..

Καλό Πάσχα σε όλους..!!!

Κριός
Μη περιμένετε σήμερα να γίνει και κανένα θαύμα! Περίεργη ημέρα από μόνη της κυρίως για εσάς που εργάζεστε ακόμα! Αν θέλετε περισσότερα, καλά θα κάνετε να ηρεμίσετε και συμβαδίσετε για λίγο με τους άλλους! Βασικά οι πληροφορίες που θα αντλήσετε θα είναι χρήσιμες για τις επόμενες ημέρες! Μη βιάζεστε να προχωρήσετε παραπέρα, κερδίστε πρώτα τις συμπάθειες! Συνεπώς, κάντε καλές δημόσιες σχέσεις!

Ταύρος
Καλά θα κάνετε σήμερα ότι και αν συμβεί στη δουλειά σας, να είστε ξεκάθαροι και αληθινοί! Πείτε την αλήθεια, όσο και αν πονάει, είναι πολύ σημαντικό πριν φύγετε να μην έχουν μείνει πίσω εκκρεμότητες και θαμμένα μυστικά! Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει, όμως προσέξτε γιατί μέρες που είναι πρέπει και η συνείδησή σας, να είναι καθαρή! Κάντε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να προχωρήσει σωστά το πράγμα!

Δίδυμος
Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα από τους φίλους σας και τη σχέση σας! Όλοι ξαφνικά θα αποζητήσουν τη παρέα σας, εσείς θα έχετε άλλα σχέδια και αντί να συμβιβαστούν με τη δική σας άρνηση, θα αρχίσουν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον! Οι φίλοι δε συμφωνούν με την επιλογή σας και ο σύντροφος σας, δε συμφωνεί με το ξεσήκωμα και τη νοοτροπία των φίλων. Ένα ρινγκ θα έλεγα, που στη μέση θα είστε εσείς, όμως κατά βάθος θα το απολαύσετε, αφού όλοι θα μαλώνουν για εσάς! Καλά να περάσετε..!!

Καρκίνος
Διάφορα κουλά που θα προκύψουν στη δουλειά σας, θα είναι η αιτία για να μείνετε και σήμερα ως αργά στο γραφείο! Γκρίνιες, φασαρίες και μουρμούρες, θα σας πάνε αρκετά πίσω και δε φτάνει όλο αυτό, θα έρθει και η ώρα της προσωπικής σας ζωής, που εσείς δε θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε! Πάει άκυρο το ραντεβού, η βόλτα, το φαί! Πάρτε το απόφαση από νωρίς το πρωί, για σκούρα τα πράγματα..

Λέων
Είναι καιρός να κοιτάξετε λίγο πιο σοβαρά τα χαρίσματα που έχετε! Αν κάτι σας έχει γίνει καθημερινή συνήθεια, ανεξάρτητα από τη κούραση σας, ας πούμε η μουσική, ή η ζωγραφική, ή η ποίηση, οτιδήποτε δημιουργικό τέλος πάντων, ψάξτε και βρείτε τον τρόπο, πώς να βγάλετε λεφτά από αυτό! Μη χαραμίζεστε άδικα και μη τεμπελιάζετε! Άλλωστε σύντομα θέλετε δε θέλετε, θα δραστηριοποιηθείτε στο φουλ!!

Παρθένος
Μυστήρια η ημέρα σας αφού θα ακούσετε διάφορα, τόσα πολλά μαζεμένα, που και θα εκπλαγείτε, όμως και θα αναστατωθείτε αρκετά! Οτιδήποτε και αν φτάσει στα αυτιά σας, καλά θα κάνετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, να μην αποκαλύψετε τα μυστικά σας και βασικά αν μπορείτε να μη συμμετάσχετε καθόλου, θα ήταν το τέλειο! Αντισταθείτε σε αυτόν τον άτακτο πειρασμό, οπωσδήποτε!

Ζυγός
Δύσκολη ημέρα σας ξημέρωσε! Όλοι θα κοιτάζουν τη πάρτη τους και κανείς δε θα έρθει να σας χαϊδέψει τον ώμο! Ίσως να ακούσετε και λόγια σκληρά όπως και μια κριτική που θα ανεβάσει τη πίεσή σας εκατό! Ψυχραιμία πάνω από όλα, απλά είναι μια παράξενη ημέρα από μόνη της! Μη ζητήσετε τίποτα, γιατί η άρνηση θα σας χαλάσει πολύ το κέφι. Αποφύγετε καλύτερα κάθε επαφή!

Σκορπιός
Ψυχολογικά είστε ένα ράκος! Τα επαγγελματικά σας είναι η αιτία που εκεί που ανθοφορούσαν, ξαφνικά είναι σε μια πολύ ρευστή κατάσταση! Μη νευριάζετε με το παραμικρό και μη ξεφεύγετε σε συμπεριφορές παράλογες, άλλωστε μέρες που είναι, ο κόσμος το έχει αλλού το μυαλό του! Υπομονή, θα έρθουν πολύ καλύτερες ημέρες και να είστε έτοιμοι για μια μεγάλη αλλαγή!!

Τοξότης
Μέρα που θα σας αποσυντονίσουν κανονικά! Οτιδήποτε και αν έχετε κανονίσει να κάνετε, να είστε σίγουροι, ότι θα το τελειώσετε αργά το βράδυ και αν, αφού οι φίλοι, οι γνωστοί και οι συνεργάτες θα σας ζητήσουν τη βοήθειά σας σε θέματα, που ούτε καν σας αφορούν άμεσα! Προετοιμαστείτε να ξεστομίσετε εκείνο το όχι και να στεναχωρήσετε μερικούς, γιατί ο εαυτός σας έχει προτεραιότητα. Μη το ξεχνάτε αυτό!

Αιγόκερως
Μέσα στη τρελή χαρά θα είστε σήμερα και ίσως να νιώσετε και σα παιδιά ξανά! Έχετε διάθεση γιορτινή, θα μαζευτεί και η οικογένεια, δύσκολο βέβαια να σας χαλάσουν χατίρι. Ξαφνικά θα νιώθετε να πιάνετε τον εαυτό σας, να ονειρεύεται, μέρα μεσημέρι ακόμα και η επιθυμία του να μοιράσετε λίγη από τη χαρά σας θα είναι μεγάλη! Ως τις 20 θα κρατήσει αυτό το συναίσθημα για αυτό κάντε τα πάντα για να περάσετε τέλεια!

Υδροχόος
Πολύ δύσκολη θα είναι η ημέρα σας, αφού θα βρεθούν στο δρόμο σας, διάφοροι που θα κάνουν τα νεύρα σας τσατάλια! Πάλι θα σας πουν τα ίδια, πάλι θα αντιδράσουν με εκείνο τον τρόπο, πλέον βαρεθήκατε την επανάληψη και θα ξεστομίσετε κουβέντες που θα πικράνουν πολύ! Καλύτερα να θέστε τα όρια, με ψύχραιμο τρόπο, να απαγορεύσετε το οτιδήποτε όμως η ισορροπία πρέπει να διατηρηθεί!!!

Ιχθύες
Θα προσπαθήσουν σήμερα να σας στριμώξουν στη γωνιά, όμως δε θα τα καταφέρουν! Μπορεί όμως να θελήσουν να σας πάρουν και τον αέρα, για αυτό να είστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσετε θαρραλέα! Το γιορτινό το κλίμα σας έχει επηρεάσει πολύ, θέλετε να ξεφύγετε από τη καθημερινότητα, θέλετε να ξεχάσετε για λίγο! Υπομονή, λίγο ακόμα και τα καλύτερα έρχονται!!!

[email protected]

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share