Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Σύνοδος Ερμή με Πλούτωνα στις 18/1! - Έρχεται επιτέλους η ώρα της αλήθειας!

Αποκαλύψεις μυστικών! Ποιοι θα ευνοηθούν και ποιοι θα εκτεθούν;

17 Ιανουαρίου 2019 15:49
Ζώδια: Σύνοδος Ερμή με Πλούτωνα στις 18/1! - Έρχεται επιτέλους η ώρα της αλήθειας!

Στις 18 Ιανουαρίου έρχονται δυναμισμός, εύνοια σε χρήμα αλλά και σκληρότητα στο λόγο! Δες την πρόβλεψη σου…

Ο Ερμής συναντιέται με τον Πλούτωνα στο Ζώδιο του Αιγόκερω, στο 3ο δεκαήμερο, την Παρασκευή 18 του Γενάρη 2019!

Η όψη αυτή, μας δίνει δύναμη στο λόγο, διορατικότητα, ενέργεια αλλά και ιδέες ή λύσεις για τα οικονομικά μας θέματα!

Μπορούμε, αν φερθούμε έξυπνα και προσεκτικά, να ξεπεράσουμε εμπόδια και δυσκολίες σε όλους τους τομείς της ζωής μας, να ξεσκεπάσουμε υποκριτικές συμπεριφορές και να ευνοηθούμε σε ερωτικές, αλλά και οικονομικές υποθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσπάει ο πατέρας της 8χρονης που παρασύρθηκε από Ι.Χ "'Είχε σκοτωθεί και άλλο παιδάκι στο σημείο" (video)

Αποκαλύψεις μυστικών θα υπάρξουν αδιαμφισβήτητα! Άλλοι θα ευνοηθούν από αυτό και άλλοι θα εκτεθούν!

Στον Έρωτα το πάθος και το συναίσθημα εκφράζονται και το μυαλό μας συχνά πάει στο… πονηρό.

Επιπλέον όμως, ενισχύει τις εμμονές μας, την καχυποψία μας, την σκληρή και απόλυτη συμπεριφορά σε επαφές και επικοινωνίες, όπως και τα παιχνίδια εξουσίας, σε διαπροσωπικές σχέσεις.

Η επιθυμία για οικονομικό κέρδος, επίσης, ίσως ξεπεράσει τα όρια και ορισμένοι θα χρησιμοποιήσουν πλάγιους τρόπους για να αποκτήσουν χρήμα!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, θα αντιμετωπίσουν αρκετές καταλυτικές αλλαγές και ρήξεις σε επικοινωνίες και επαφές. Επιπλέον πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί σε μετακινήσεις τους, αλλά και στην διαφύλαξη των μυστικών τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Ο Τούρκος παίκτης που ερωτεύτηκε την Ελληνίδα αντίπαλό του! Πως είναι σήμερα, 13 χρόνια μετά;

Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύς, είναι τα Ζώδια που θα ευνοηθούν από την όψη αυτή, αφού θα έχουν κέρδη και στον ερωτικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, κυρίως μέσα από επαφές, επικοινωνίες , μετακινήσεις και αποκαλύψεις μυστικών και ψεμάτων!

Δίδυμοι και Τοξότες, αναγκάζονται να βρουν τώρα οικονομικές λύσεις, που έχουν την ευκαιρία! Ωστόσο, ερωτικά απολαμβάνουν παθιασμένες καυτές στιγμές!

Λέοντες και Υδροχόοι, θα έχουν άγχος και ανασφάλεια αυτήν την περίοδο, ωστόσο θα βρουν τρόπο να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και να αναγεννηθούν!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share