Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 17 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Ποιοι θα δυσκολευτούν;

17 Ιανουαρίου 2019 12:22
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 17 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια Σήμερα 17 Ιανουαρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας αν δεν μπορείτε να το εκφράσετε. Το έδαφος είναι γόνιμο και αυτή τη φορά δεν απειλήστε τόσο πολύ στις προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βγάλτε από πάνω σας την αμυντική ευαισθησία που δεν είναι τόσο λειτουργική. Βάλτε συναισθηματικά όρια και αφήστε τον εαυτό σας να υποκύψει στα καλέσματα του έρωτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Τσούτσια: Ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό της 6 μήνες μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσα από μία τυχαία συνάντηση θα πάρετε μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και περάστε την υπόλοιπη ημέρα με τη συντροφιά των φίλων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε κάποιο συνεργάτη σας και θα πετύχετε κάτι σημαντικό που νομίζατε πως μόνο εσείς μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

ΛΕΩΝ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε ολόκληρη την αλήθεια μη τη ζητήσετε. Θα πάρετε ικανοποίηση από την ομαλή διεξαγωγή των υποθέσεων και των δυσκολιών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βάζετε στο στόμα του συντρόφου σας λόγια που δεν έχει πει, εξαιτίας του υπέρμετρου συναισθηματισμού σας. Αποδεχθείτε την αλήθεια που σας λέει και μην εξοργίζεστε επειδή δεν είναι αυτή που θα σας άρεσε.

ΖΥΓΟΣ: Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες. Μάλλον κάποιες παρατυπίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να στηριχθείτε στα λόγια ορισμένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώτα Βλαντή: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι ο σύντροφός της! Έχουν 20 χρόνια διαφορά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να ξεχάσετε και να αποβάλετε από πάνω σας καταστάσεις που σας πόνεσαν. Περάστε τη μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται, χωρίς να αποφεύγετε τις αλλαγές που μπορεί να φέρουν κάτι καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιτρέψτε στο ρομαντισμό σας να σας ζεστάνει την καρδιά δίχως να ξεπερνάτε τα όρια σας. Δηλώστε τα όρια που έχετε για αποφάσεις και μην τα καταπατήσετε για κανέναν λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αποφύγετε τη ρήξη με κάποιους φίλους σας, ρίξτε τους τόνους σε μια συζήτηση μαζί τους. Μην εμπλέκεστε σε περίεργες καταστάσεις, από τη στιγμή που δε γνωρίζετε το ψυχικό τους κόστος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει τη διάθεση. Οι αντιπαραθέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δε θα λείπουν, αλλά μην το παίρνετε κατάκαρδα.

ΙΧΘΥΣ: Απομακρυνθείτε από άτομα που σας κουράζουν και μη γίνετε αποδέκτης αρνητικών επιρροών. Αλλάξτε απόψεις εάν αυτό πιστεύετε ότι είναι φρονιμότερο και μην εμμένετε σε ότι δε σας συμφέρει.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share