Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και έρωτας: Πώς αντιδρούν στις... παράλληλες σχέσεις; - Για ποιους είναι «παιχνιδάκι»;

Βρες πως αντιδρά το δικό σου...

16 Ιανουαρίου 2019 12:26
Ζώδια και έρωτας: Πώς αντιδρούν στις... παράλληλες σχέσεις; - Για ποιους είναι «παιχνιδάκι»;

Ένα παλιό λαϊκό άσμα λέει «Δεν υπάρχει ευτυχία, που να κόβεται στα τρία, στην περίπτωσή μας όμως …. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος»!

Όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει αυτούς τους στίχους σε κάποια φάση της ζωής μας, γιατί είτε έχουμε γίνει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση ή πολύ απλά μπορεί κάποιο τρίτο πρόσωπο να «τρύπωσε» στη σχέση μας.

Έχουμε κλάψει, έχουμε πονέσει και έχουμε αναρωτηθεί ΓΙΑΤΙ μπερδεύεται έτσι η αισθηματική μας ζωή!

Ετοιμάσαμε λοιπόν για εσάς έναν χρήσιμο οδηγό, που σας δίνει απαντήσεις στα καυτά ερωτηματικά περί «απιστίας»!

ΚΡΙΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει ένα Κριάρι στην απιστία;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Ποιοι την αποκαλούσαν κακιά μάγισσα! Γιατί την κατηγόρησαν;

Ένας Κριός θα μπει στον πειρασμό της απιστίας και εύκολα μπορεί να ενδώσει, αν έχει χάσει τον ενθουσιασμό του για τον σύντροφό του και αν επιθυμεί να πάρει επιβεβαίωση. Εύκολα μπορεί να παρασυρθεί σε μία νέα πρόκληση και η παρορμητικότητά του να τον κάνουν να ενδώσει.

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;

Ο Κριός δεν μπορεί να κρυφτεί και φυσικά δεν μπορεί να συνδυάσει 2 σχέσεις την ίδια χρονική στιγμή, γιατί πολύ απλά είναι τόσο ενθουσιώδης που παίρνουν τα μυαλά του αέρα! Αν λοιπόν τον «χάσεις» για ένα διάστημα και τον δεις νευρικό και απότομο, τότε αν τον ρωτήσεις, χωρίς κανέναν δισταγμό θα σου το ομολογήσει.

Ο Κριός γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;

Ο εγωισμός του Κριού δεν του επιτρέπει να γίνεται αυτός το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση. Ωστόσο του τυχαίνει κάποιες στιγμές στη ζωή του να γοητευτεί από ένα άτομο που έχει ήδη έναν δεσμό, να φλερτάρει μαζί του και να προσπαθήσει να το χωρίσει, απλά και μόνο για να πάρει την επιβεβαίωσή του ότι έχει την πρωτιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει ένα Ταυράκι στην απιστία;

Είναι σπάνιο για έναν Ταύρο να απατήσει τον μόνιμο δεσμό του. Επειδή όμως άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε, στη μοναδική περίπτωση που μπορεί να ενδώσει στην απάτη, είναι μόνο αν η σχέση που ήδη έχει δεν έχει προοπτικές για εξέλιξη και ξαφνικά ερωτευτεί κάποιο άλλο άτομο.

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;

Θα τον χάσεις δια παντός από κοντά σου! Θα αναλάβει την ευθύνη του και θα εξαφανιστεί γιατί είναι στον τύπο του να μην του αρέσουν τα «παιχνιδάκια»…

Ο Ταύρος γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;

Οι ηθικές αρχές και ο λογικός τρόπος σκέψης του Ταύρου δεν του επιτρέπουν ποτέ να γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση. Το ζητούμενό του είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια, πώς είναι δυνατόν λοιπόν να μπορεί να δεχτεί να είναι το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, αφού ξέρει εκ των προτέρων ότι δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τραγικές ώρες πασίγνωστης ηθοποιού: Διαγνώστηκε με καρκίνο!

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Δίδυμο στην απιστία;

Αν κάνεις αυτή την ερώτηση σε έναν Δίδυμο, τότε θα σου βρει πόσες δικαιολογίες αλλά και ακόμα περισσότερα επιχειρήματα για τους λόγους που μπορεί να απατήσει το ταίρι του! Καταρχάς δεν πιστεύει ότι είναι απιστία, αν κάποια περίοδο υπάρχουν 2 ερωτικοί σύντροφοι στη ζωή σου … θεωρεί ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Η απάντηση λοιπόν στο παραπάνω ερώτημα είναι η εξής: Ναι ο Δίδυμος εύκολα μπορεί να απατήσει, απλά και μόνο επειδή του «γυάλισε» ένα νέο πρόσωπο!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;

Δύσκολα μπορείς να τον καταλάβεις ότι στα «φοράει», γιατί για τον Δίδυμο δεν σημαίνει ότι μπορεί να έχει χάσει τα αισθήματά του απέναντί του, αν ήδη έχει ξεκινήσει κάτι καινούριο. Έχει τον τρόπο του να μπορεί να συνδυάζει δύο love story την ίδια χρονική περίοδο, χωρίς να αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Ωστόσο κάποιες «διακοπές» στα τηλεφωνήματα και στις επικοινωνίες, θα πρέπει να σε υποψιάσουν!

Ο Δίδυμος γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, η άποψή του είναι πως : «Από κάθε άνθρωπο έχουμε να πάρουμε αυτό που έχει να μας δώσει»! Σίγουρα όμως πολύ γρήγορα μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του, αν η σχέση του είναι γεμάτη από προβλήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Καρκίνο στην απιστία;

Η απιστία δεν είναι στη φύση του Καρκίνου, ο οποίος είναι σεμνότυφος και συντηρητικός. Στην μοναδική περίπτωση που μπορεί να παρασυρθεί σε μία παράλληλη σχέση, είναι αν υπάρχουν συναισθηματικά κενά στη ζωή του. Αν λοιπόν αισθάνεται ότι δεν τον αγαπά ο σύντροφός του ή ότι τον έχει παραμελημένο και τύχει ένα νέο άτομο να τον διεκδικήσει… τότε μπορεί να ενδώσει!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»

Λέει ψεματάκια και αρχίζει να κόβει μαχαίρι τα «γούτσου γούτσου», την εκφραστικότητα και την φροντίδα που σου εκδήλωνε υπερβολικά το περασμένο διάστημα!

Ο Καρκίνος γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;

Σε καμία περίπτωση ο Καρκίνος δεν θα μπει σε μία σχέση γνωρίζοντας πως θα πάρει την θέση του «τρίτου προσώπου»! Εύκολα όμως μπορεί κάποιος να ξεγελάσει τον Καρκίνο και να τον παρασύρει σε μία μπερδεμένη σχέση, λέγοντάς του ψέματα ότι δήθεν είναι ελεύθερος! Αν λοιπόν ένας Καρκίνος «δαγκώσει τη λαμαρίνα» με ένα άτομο που είναι ήδη σε σχέση, του το έχει κρύψει, αλλά κάποια στιγμή το μάθει … είναι δύσκολο να καταφέρει να ξεκολλήσει!

ΛΕΩΝ

Τι μπορεί να οδηγήσει ένα Λιοντάρι στην απιστία;

Όταν ένα Λιοντάρι σταματά να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του συντρόφου του και παύει πλέον η φλόγα του ερωτισμού να είναι υπαρκτή στη σχέση, τότε τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα… Μεγαλύτερη τάση για απιστία έχουν οι άνδρες Λέοντες, αφού έχουν την ανάγκη να αισθάνονται ότι «περνάει ακόμα η μπογιά» τους και αναζητούν την διαρκή επιβεβαίωση!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;

Σου τάζει τον ουρανό με τα άστρα και όλες οι υποσχέσεις του πέφτουν στο βρόντο! Δείχνει ασυνέπεια απέναντί σου, ενώ πιο παλιά έκανε κάθε επιθυμία σου πραγματικότητα, πριν καλά καλά προλάβεις να του το ζητήσεις!

Ο Λέων γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;

Ένα Λιοντάρι είναι τόσο περήφανο, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να συμβιβαστεί σε μία σχέση, όταν δεν έχει την αποκλειστικότητα του συντρόφου του. Δεν αποκλείεται αν υπάρξει ένας «δεσμευμένος ερωτικός πειρασμός» να γοητευτεί και να προσπαθήσει να μαγνητίσει τον στόχο του, προκειμένου να αφήσει τη σχέση του και να είναι μαζί του … όμως τις περισσότερες φορές, δεν δίνει καμία σημασία στα άτομα που έχουν ήδη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Παρθένο στην απιστία;

Ο Παρθένος, πρώτα θα θελήσει να τελειώσει μία σχέση και στη συνέχεια θα μπει σε μία νέα. Το διάστημα της απιστίας λοιπόν μπορεί να είναι πολύ μικρό, μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση. Θα οδηγηθεί σε μία απιστία λοιπόν, αν δεν έχει εκτίμηση και σεβασμό για το άτομο που έχει δίπλα του, αν η σχέση τους είναι ασήμαντη για εκείνον.

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;

Θα προσπαθήσει να σου δώσει να καταλάβεις με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις, ότι η σχέση σας δεν αξίζει να συνεχίζεται. Αν κάνετε λοιπόν μία τέτοια κουβέντα, μην νομίζεις ότι σου κάνει κολπάκια για να σου φουντώσει τα συναισθήματα…

Ο Παρθένος γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;

Αυτό θα γίνει μονάχα αν ο μοναδικός του σκοπός είναι μόνο το σεξ! Γενικότερα όμως ο Παρθένος είναι αρκετά συντηρητικός και οπισθοδρομικός στις απόψεις του, που δεν δέχεται να εμπλέκεται σε μπερδεμένες ερωτικές ιστορίες.

ΖΥΓΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Ζυγό στην απιστία;

Ο Ζυγός ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων που έχουν ροπή προς την απιστία. Οι λόγοι λοιπόν που μπορεί να απατήσει το ερωτικό του ταίρι είναι πολλοί, μερικοί από αυτοί είναι : 1) όταν δεν έχει αποφασίσει αν πραγματικά έχει αισθήματα για το άτομο που έχει δίπλα του αλλά και όταν είναι σε διλήμματα για την πορεία της σχέσης, 3) όταν έχει την ανάγκη να ζήσει ένα νέο καρδιοχτύπι, 3) όταν απλά παρασυρθεί ….

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;

Θα αρχίσει να σου τα «μασάει», δηλαδή σε κάθε ερώτησή σου η απάντηση που θα παίρνεις θα είναι «Ναι, ίσως, μπορεί, θα δούμε, δεν ξέρω»! Μην ξεχνάς κάτι σημαντικό, ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που μπορεί εύκολα να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε δύο σχέσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.: Πέθανε η Agnes, η σκυλίτσα-θρύλος της Δίωξης Ναρκωτικών!

Ο Ζυγός γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;

Πανεύκολα και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Αν ερωτευτεί ένας Ζυγός, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν … άσε που μπορείς εύκολα να τον κουμαντάρεις και να του πεις πόσα παραμύθια που θα τα χάψει, οπότε άνετα μπορεί να γίνει το τρίτο πρόσωπο στη σχέση! Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που πολλές φορές στην πορεία της ερωτικής του ζωής, παίρνει το ρόλο του θύματος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Σκορπιό στην απιστία;

Δεν τον ικανοποιείς ερωτικά; Το πάθος πλέον έχει γίνει μόνο μία ανάμνηση; Τον αδίκησες, του είπες ψέματα ή κάποτε τον είχες απατήσει και εσύ; Τότε ναι έχεις κάθε λόγο να φοβάσαι ότι ο Σκορπιός μπορεί να σε απατήσει! Οι άνδρες Σκορπιοί μπορεί να μπουν εύκολα στον πειρασμό της απιστίας, απλά και μόνο για ερωτική απόλαυση ή για την εμπειρία του «παράνομου»!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;

Ο Σκορπιός είναι αυθεντία στην διατήρηση της μυστικότητας και μπορεί πολύ εύκολα να μην σε βάλει σε υποψίες για το παρασκήνιο της ζωής του. Θα το μάθεις μόνο αν τον πιάσεις στα πράσα, ή αν κάνεις κάτι αντίστοιχο και εσύ .. που τότε θα σου αποκαλύψει τις πράξεις του για να σε εκδικηθεί!

Ο Σκορπιός γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;

Ο Σκορπιός θέλει αποκλειστικότητα, όμως λατρεύει και το παράνομο, το απαγορευμένο, το κρυφό … όταν υπάρχει έντονη ερωτική έλξη με ένα άτομο, τότε μπορεί να γίνει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, όμως δεν θα καταφέρει για πολύ να την διατηρήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Τοξότη στην απιστία;

Μα φυσικά η επιπολαιότητά του και η ακατανίκητη επιθυμία του για νέες εμπειρίες! Γενικότερα ο Τοξότης έχει μία μαγνητική έλξη για τις περίεργες αισθηματικές καταστάσεις… τον ξεσηκώνουν!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»

Είναι μονίμως απών, και η σχέση σας έχει γίνει μία απλή τυπική διαδικασία που σου θυμίζει περισσότερο καταναγκαστικό έργο, παρά έρωτα!

Ο Τοξότης γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;

Όχι ένας Τοξότης δεν θα ξεκινήσει μία σχέση, ενώ το άτομο που επιθυμεί έχει ήδη άλλο δεσμό, θα κάνει όμως τα πάντα για να το χωρίσει, γιατί του αρέσει να κατακτά στόχους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία - κόλαφος για τα Lidl: "Κάκιστη εξυπηρέτηση! Μεγάλη προσοχή σε οτι αγοράζετε"

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Αιγόκερω στην απιστία;

Ένας Αιγόκερως θα απατήσει, αν βρει κάποιο ταίρι το οποίο έχει πολύ καλύτερες προδιαγραφές, είτε σε εμφάνιση, είτε σε οικονομική κατάσταση, είτε σε στάτους!

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;

Γίνεται τόσο ψυχρός, που δεν μπορείς να σταθείς δίπλα του! Δουλεύει πολλές ώρες και σε φέρνει στο σημείο να τους πεις εσύ το αντίο!

Ο Αιγόκερως γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;

Ένας Αιγόκερως δεν γίνεται ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση! Όσο μεγάλος και να είναι ο πειρασμός, δεν ενδίδει σε μία τέτοια πρόκληση, γιατί ξέρει ότι είναι κάτι που δεν έχει προοπτικές και εξέλιξη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Υδροχόο στην απιστία;

Ένας νέος τρελός και παθιασμένος έρωτας, είναι βέβαιο ότι μπορεί πολύ εύκολα να πάρει τα μυαλά του αέρινου Υδροχόου και να τον παρασύρει σε μία παράνομη σχέση! Ο Υδροχόος μπορεί παράλληλα να απατήσει, αν αισθάνεται πιεσμένος από την σχέση του. Λειτουργεί πάντα αντιδραστικά στην καταπίεση και στον έλεγχο …

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;

Μην νομίζεις ότι θα διστάσει να σου το πει … Εμμέσως πλην σαφώς, θα αρχίσει να σου μιλά περί των φιλελεύθερων απόψεών του περί έρωτα και σχέσεων!

Ο Υδροχόος γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;

Αν είναι ερωτευμένος δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η άποψή του είναι: «Σε ποια εποχή ζούμε βρε παιδιά, κανένας δεν ανήκει πουθενά»!

ΙΧΘΥΕΣ

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν Ιχθύ στην απιστία;

Τα διλήμματα, τα μπερδέματα, ένας νέος έρωτας … αλλά ακόμα και η φαντασία του! Τι εννοούμε; Ο Ιχθύς έχει την τάση να διχάζεται, πολλές φορές είναι ερωτευμένος όχι με το άτομο αλλά με την ιδέα του έρωτα, για αυτό και δημιουργούνται μπερδέματα στην αισθηματική του ζωή. Ναι έχει την τάση για απιστία, είτε υπάρχει σοβαρός λόγος, είτε όχι …

Πώς θα καταλάβεις ότι στα «φοράει»;

Θα αρχίσει να ξεγλιστράει από κοντά σου σαν το «χέλι», θα σου βρίσκει δικαιολογίες και σίγουρα θα σου ρίξει ευθύνες… Μην παραξενευτείς αν τον δεις να σου παριστάνει και το θύμα!

Ο Ιχθύς γίνεται το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση;

Ένα Ψάρι μπορεί να γίνει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, γιατί δεν μπορεί να κοντρολάρει τα συναισθήματά του. Ακόμα και αν η λογική του, του προστάζει να μην το κάνει … αυτός πάντα θα ακούσει την καρδιά του! Επιπλέον μπορεί πολύ εύκολα να παραπλανηθεί….

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share