Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 14 έως 20 Ιανουαρίου! - Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη»!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων!

15 Ιανουαρίου 2019 12:20
Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 14 έως 20 Ιανουαρίου! - Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη»!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εδώ είμαστε! Δε πα’ να γίνεται χαμός σε καριέρα και οικογένεια 2ο δεκαήμερο; Δε πα’ να σε τρελαίνουν αφεντικά και σόι; Σκασίλα σου! Εσύ απολαμβάνεις γοητευτικές γνωριμίες, ερωτικά παθιασμένα μηνύματα και καυτές (αχ) συναντήσεις!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου, μήπως κακόμαθες λίγο με Δία και Αφροδίτη τόσο καιρό να σου δίνουν τύχη και θες κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο; E, όχι… Κάτσε και λίγο στα αυγά σου! 3ο δεκαήμερο, την προσοχή σου παρακαλώ!Επιστράτευσε ψυχραιμία, γιατί έρχονται ανατροπές και σκληρότητα, που τα νεύρα σου δεν θα τις αντέξουν και… μπουμ!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ταξίδεψε με στο άγνωστο και το ονειρικό, 2ο και 3ο δεκαήμερο, αφού μόνο εσύ μπορείς! Ναι, καλό μου, μπορείς ξανά να χαρείς, να αισιοδοξήσεις, να ταξιδέψεις, να βγεις, να γνωρίσεις κόσμο, να λάβεις χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα, να πετύχεις ερωτικούς στόχους! Μπράβο, μπράβο!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, υπομονή… Μπορεί εξελίξεις να μην έχεις, αλλά κι αυτή η ηρεμία (επιτέλους) καλή είναι, ε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Το μεγάλο μυστικό που πήρε στον τάφο της η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ουάου 2ο δεκαήμερο! Πάθος, ερωτισμός, συναίσθημα, πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, φουλ γοητεία και ομορφιά, νέα σχέση ή ενδυνάμωση υπάρχουσας! Φόρα τα καλύτερα σου… εσώρουχα και θα με θυμηθείς
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο ήρεμα τα πράγματα και –δεν αντιλέγω- ίσως βαρετά! Δεν πειράζει, μία βδομαδούλα είναι μωρέ, θα περάσει! 3ο δεκαήμερο, κόψε τις ζήλιες και τις απαιτήσεις στον έρωτα, γιατί ο καυγάς είναι απ’έξω και περιμένει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:2ο δεκαήμερο, μπορεί να έχεις αρχίσει να νιώθεις τα «μπουνίδια» του Κρόνου στην συντροφική ζωή, αλλά έρχονται ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, να σου χαϊδέψουν ανακουφιστικά το φεγγαρίσιο σου κεφαλάκι και να σου προσφέρουν, γλυκά μηνύματα, αγαπησιάρικα τηλεφωνήματα, ρομαντικές συναντήσεις και ofcourseεξομολογήσεις!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, τα ερωτικά σου είναι σε «Pause» αυτήν την εβδομάδα, ενώ εσύ του 3ου, θα ευχόσουν να μπορούσες να πατήσεις «Pause»! Γιατί; Γιατί μέσα σε μία εβδομάδα, έρχονται απανωτοί καυγάδες, ανατροπές, τσακωμοί, ρήξεις, αποκαλύψεις και λόγια που πονάνε… Υπομονή…

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μέτρα εύνοια 2ο δεκαήμερo: Πάθος, λάμψη, γονιμότητα, τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές, ερωτισμός, συναίσθημα, διασκέδαση, ρομαντισμός! Και ναι, αυτά τα 10 είναι απλά τα κύρια που θα συμβούν!!! Σούπερ σου λέω!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, το έριξες έξω στις γιορτές, τώρα ηρεμία…
3ο εσύ χρυσό μου, κοίτα να σώσεις, τις ανοησιούλες που έχεις κάνει στην δουλειά και διορθώσεις σχέσεις συναδελφικές που ήρθαν σε ρήξη και άσε τα ερωτικά προς το παρόν…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:2ο και 3ο δεκαήμερο, το συναίσθημα «πρώτη γραμμή» αυτήν την εβδομάδα και εσύ είσαι ο δέκτης! Ετοιμάσου για αγάπη, ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και γλυκές επικοινωνίες, που σου αλλάζουν την διάθεση!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, λίγο ζεν αυτή η εβδομάδα, αλλά it’sok. Χρειάζεται, πριν την επόμενη, που φέρνει πράματα και θάματα!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μπορεί ο Κρόνος να φέρνει οικογενειακά θέματα και νοσταλγία, όμως ένα μήνυμα, μία γνωριμία ή μία συνάντηση, θα σε συναρπάσει αυτήν την εβδομάδα 2ο δεκαήμερο! Και σένα και… το κρεβάτι σου!
Τα «ΜΗ»:1ο δεκαήμερο, ευτυχώς ή δυστυχώς τα γεγονότα είναι φλατ και σταθερά! Το αντίθετο με σένα 3ο δεκαήμερο, που πληγώνεσαι από το ερωτικό παρελθόν, καυγαδίζεις με το παρόν ή γκρεμίζονται τα όνειρα σου, για αυτό που θα ήθελες για μέλλον…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μίλα ελεύθερα αυτήν την εβδομάδα 2ο και 3ο δεκαήμερο! Και να μην θες δηλαδή θα μιλήσεις, αφού έρχονται ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα, γνωριμίες και επιτέλους συνάντηση, με το άτομο που θες! Ε, μα! Επιτέλους!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ηρεμία! Πριν βιαστείς να γκρινιάξεις, ένα θα σου πω. Αυτήν την –και καλά- βαρεμάρα, θα την νοσταλγήσεις την άλλη εβδομάδα… Γι’αυτό τώρα, απήλαυσε το! Μην έχεις παραπάνω απαιτήσεις από αυτά που έχεις ήδη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, ποιος τη χάρη σου! Και Δίας και Συνεργασία Αφροδίτης με Άρη και όλα μα όλα, πάνε σύμφωνα με τα «θέλω» και τις ανάγκες σου στον Έρωτα! Ναι, ναι… Αυτό που περιμένεις, θα συμβεί αυτήν την εβδομάδα μωρό μου!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, τώρα πια ηρεμείς! Μην έχεις παραπάνω απαιτήσεις από αυτά που έχεις ήδη! Εξελίξεις ωστόσο, θα έρθουν την άλλη εβδομάδα… 3ο δεκαήμερο, κοίτα πως θα γεμίσεις το πορτοφόλι σου, τώρα που το άδειασες και άσε τα περί καρδιάς, από την άλλη εβδομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 διάσημοι Έλληνες που πέθαναν το 2018: Με τον 4ο "πάγωσε" όλη η Ελλάδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ω, ναι έχω καλά νέα 2ο δεκαήμερο! Κι όχι μόνο εγώ! Αλλά κάθε μήνυμα, τηλεφώνημα και είδηση που θα λάβεις αυτές τις μέρες, θα σου δώσει χαμόγελο και αχ, ανακούφιση! Και για τους πιο τυχερούς; Έρχεται μία μεγάλη και συναρπαστική πρόταση ή εξομολόγηση, μπορεί και πάνω σε ένα ταξίδι! Κι άσε τον μπαμπά-Κρόνο, να δίνει πόνο!
Τα «ΜΗ»:1ο δεκαήμερο, δεν έχει εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα! Μην τα βάζεις μαζί μου…, οι πλανήτες σε ξέχασαν! Εσένα πάλι του 3ου, σε θυμηθήκαν για τα καλά και σου φέρνουν σοβαρές ρήξεις, παιχνίδια εξουσίας, ανατροπές και απώλειες… Κουράγιο αγάπη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Φώφη Γεννηματά διασκεδάζει στον Αργυρό πιο... σέξι από ποτέ! (photos+video)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εκτός του ότι θα καταφέρεις με όπλο την γοητεία σου να κατακτήσεις έναν πολύ μεγάλο ερωτικό στόχο 2ο δεκαήμερο, θα περάσεις και πιο τέλεια από ποτέ αυτήν την εβδομάδα γενικά! Κι αν έχεις «βάλει στο μάτι», μία φιλία που θες να την μετατρέψεις σε έρωτα, τώρα είναι η ευκαιρία σου να βγεις από το friend zone!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, λίγο ακόμα υπομονή αυτήν την εβδομάδα… Η εποχή σου πλησιάζει, γεμάτη νέα πράγματα και εξελίξεις! Εσύ του 3ου, φυλάξου από αποκαλύψεις, γιατί πίστεψε με, δεν θες να μαθευτούν τα ερωτικά σου μυστικά, από τους πιο τζιζ ανθρώπους!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έτσι, έτσι… Τρίψ’το τους στην μούρη 2ο και 3ο δεκαήμερο! Ποιο; Μα φυσικά αυτό το μεγάλο ερωτικό όνειρο που είχες και όλοι «στην λέγανε» και τώρα το εκπληρώνεις! Α, πες και ένα ευχαριστώ στους φίλους που σε βοήθησαν όμως, οκ;
Τα «ΜΗ»:1ο δεκαήμερο, μάλλον τα «έδωσες όλα» το τελευταίο διάστημα, στα ερωτικά σου ζητήματα και τώρα δεν έχει «χώρο» για περαιτέρω εξελίξεις! Δεν πειράζει! Next week!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share