Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 15 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Για ποια ζώδια είναι δύσκολη μέρα;

15 Ιανουαρίου 2019 10:53
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 15 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια Σήμερα 15 Ιανουαρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μην καθηλώνεστε σε καταστάσεις που ο σύντροφός σας φαίνεται να μοιράζεται με εσάς, αλλά δεν μπορεί να πράξει στη θέση σας. Με περισσότερη εμπιστοσύνη και αποδοχή του εαυτού σας μπορείτε να είστε πολύ καλά μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιος είναι ο δικός σας ρόλος μέσα στη σχέση σας για να μπορέσετε να παραδοθείτε. Θα είναι πιο ωφέλιμο να μην κάνετε παρεμβάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αποκάλυψη βόμβα για τους διάσημους του Survivor 3! Έτσι θα μπουν στο παιχνίδι!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετά άτομα από το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον, θα σας στηρίξουν υλικά και ηθικά. Θα ανταπεξέλθετε με ευκολία στις δυσκολίες από ευθύνες που έχετε αναλάβει σχετικά με οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να αποδείξετε την αξία των στόχων σας, υποστηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τις απόψεις σας. Στηρίξτε ηθικά έναν συνεργάτη σας, για να αποδώσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε μια συνεργασία σας.

ΛΕΩΝ: Χαλαρώστε και μη τα βάζετε με τους άλλους, επειδή υπάρχει κάτι που βασανίζει το μυαλό σας. Μην κλείνετε την πόρτα σε κάθε νέα γνωριμία και περιορίζεστε σε ανθρώπους αποκλειστικά δικούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη ρισκάρετε τη σχέση με έναν καλό συνεργάτη, γιατί έχει κουραστεί από παράλογους εγωισμούς και θα αντιδράσει ή αφήσετε ανασφάλειες που σας πιάνουν να επηρεάζουν την κρίση σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη φερθείτε με επιπολαιότητα στα λεγόμενα ενός δικού σας ανθρώπου, αλλά δεχθείτε τις υποδείξεις του. Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ότι έχετε ανάγκη πρώτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λόγω της επιφυλακτικότητας των άλλων, μια συμφωνία θα έχει αίσιο τέλος. Λεκτικές συγκρούσεις εγκυμονούν κινδύνους, αν δεν τις αντιμετωπίσετε με διπλωματία και ευγένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρώτα βρείτε τα κοινά σημεία επαφής με το σύντροφό σας και μετά αποφασίστε για το μέλλον της σχέσης σας. Επειδή σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Ελένη Τσολάκη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επενδύσετε σε καινούρια ερωτικά ενδιαφέροντα, πριν τελειώσετε μέσα σας με παλιές αγάπες. Προωθήστε τις ιδέες σας συμπληρώνοντας τες και με αυτές των συνεργατών σας που θα σας φανούν πολύτιμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παρασυρθείτε από ζήλιες τις στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στο σύντροφό σας. Πριν σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν με ουσιαστικότερες ανάγκες.

ΙΧΘΥΣ: Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δε σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις. Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό σας χώρο και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share