Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις (14/20) από τον Κώστα Λεφάκη!

Ποιο ζώδιο δεν θα περάσει καλά;

13 Ιανουαρίου 2019 09:28
Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις (14/20) από τον Κώστα Λεφάκη!

Tα γεγονότα της εβδομάδας προβλέπονται αποφασιστικά όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις. Μυστικές συμφωνίες θα καταστούν αναγκαίες για να ξεπεραστούν δυσκολίες και να αποκατασταθούν κάποιες ισορροπίες στην πολιτική σκηνή.

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με όλα σας τα πρακτικά θέματα σε κατάσταση ανάγκης κι εσείς να μην έχετε καθόλου διάθεση να ασχοληθείτε μαζί τους. Είναι από εκείνες τις περιόδους που κάποια δευτερεύοντα θέματα σας έρχονται πιο βολικά και πιο δελεαστικά. Φροντίστε όμως να μην δίνετε αφορμή στους άλλους να σας παραμερίζουν και να σας αμφισβητούν. Αισθηματικά η κατάσταση βελτιώνεται σταδιακά γι αυτό φροντίστε να μην είστε ανυπόμονοι και επιθετικοί στη συμπεριφορά σας!Να είστε συνεπείς με τον εαυτό και τις υποχρεώσεις σας!

Ταύρος
Η περίοδος ευνοεί ουσιαστικές αλλαγές και σας επιτρέπει να διορθώσετε, σε βάθος χρόνου, τα κακώς κείμενα της εργασίας και της επικοινωνίας με συνεργάτες και πελάτες. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται και τακτοποιήσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Αισθηματικά φαίνεται ότι οι μέρες σας βρίσκουν σε καλή κατάσταση, καθώς ευνοούνται οι συνεννοήσεις, η κοινή ζωή και εκτιμάται η συνέπειά σας. Κερδίστε χρόνο και συμμάχους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μ@λ@κισμένη, να πάρει κι άλλη γυναίκα ο άντρας σου;" σάλος με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Δίδυμοι
Ξεχωρίστε τις υποχρεώσεις από την ευχαρίστηση, δείξτε πόσο σοβαρά εργάζεστε και άλλο τόσο πόσο υποστηρίζετε τις καλές προσπάθειες. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και ο Άρης από τον Κριό σας δημιουργούν αμφιβολίες ως προς τη συνέχεια κάποιων εξελίξεων στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και φαίνεται ότι για κάποιο διάστημα ο καλύτερος σύμβουλος είναι η σιωπή και η σκέψη. Να είστε ευέλικτοι στην συμπεριφορά και στις επιδιώξεις σας

Καρκίνος
Είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε τις εντυπώσεις που θέλετε και σας εξυπηρετούν , να προωθήσετε τα συμφέροντά σας και να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και τους σκέφτεστε καιρό. Η διαίσθηση σας όμως σας προειδοποιεί για το τι μπορεί να εξελιχθεί λάθος αν το αφήσετε στην τύχη του, όμως ταυτόχρονα πρέπει να τηρήσετε κάποιες ισορροπίες χρησιμοποιώντας τη διπλωματία σας. Υπολογίστε τις δυνατότητές σας πριν επιχειρήσετε το οτιδήποτε σημαντικό

Λέων
Θα χρειαστεί να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και την εξέλιξή σας. Κάποιες υποσχέσεις δεν θα τηρηθούν λόγω άλλων θεμάτων που θα προκύψουν, γι αυτό φροντίστε να μην βάλετε όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι. Επίσης, εσείς που επιδιώκετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, βρείτε τώρα την ευκαιρία να μιλήσετε γι αυτά που σας απασχολούνΟικονομικά φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί

Παρθένος
Τα θεαματικά αποτελέσματα πρέπει να τα επιδιώξετε και να τα στηρίξετε με τις κατάλληλες ενέργειες. Μπορεί να μην είναι για τώρα, θα μπορέσετε όμως να λειτουργήσετε καλύτερα αφού θα έχει φύγει από επάνω σας το βάρος των αμφιβολιών. Οικονομικά οι πλέον ανεξάρτητοι από εσάς, φανείτε γενναιόδωροι και κερδίστε τις εντυπώσεις σε τομείς που σας ενδιαφέρουν και αφορούν κυρίως στην εργασία και στις εκεί διευθετήσεις που χρειάζεται να γίνουν.Υπολογίστε στην υποστήριξη κάποιου σημαντικού παράγοντα, όταν τον ενημερώσετε ουσιαστικά για τις προθέσεις σας!

Ζυγός
Εντάσεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σας καθώς φαίνεται να επιτείνονται κάποια αδιέξοδα, τόσο στα καθήκοντα όσο και στην διαφορετική αντίληψη ως προς το συμφέρον που υπηρετείτε. Φανείτε ψύχραιμοι και διπλωμάτες εκεί που διακυβεύεται το συμφέρον σας και μην βιάζεστε να κλείσετε κάποια κεφάλαια με συμβιβασμούς που δεν σας εξυπηρετούν. Η υγεία και η ανάγκη για επικοινωνία χρειάζονται εξίσου προσοχή και μερικές φορές, μεγαλύτερη σχολαστικότητα.Σκεφτείτε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας, πριν τον θεωρήσετε υπεύθυνο για κάτι που δεν πήγε καλά

Σκορπιός
Η αναστάτωση που προκλήθηκε στη ζωή σας από τα πρόσφατα γεγονότα στους σημαντικούς τομείς, φαίνεται ότι αναιρείται σιγά – σιγά, αν και, θα αργήσετε να την ξεχάσετε. Δείτε το σαν μια προειδοποίηση για τη δύναμη του πεπρωμένου, σαν μια άσκηση που σας κράτησε σε ετοιμότητα και σας βοήθησε να καταλάβετε καλύτερα τι συμβαίνει γύρω σας. Η εβδομάδα βελτιώνει τις σχέσεις σας με χρήσιμους ανθρώπους. Φροντίστε τα οικονομικά σας και μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας

Τοξότης
Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, αλλά μην υπολογίζετε σε βοήθεια τρίτων. Ο δυναμικός σας χαρακτήρας, η οξυδέρκειά σας και ο κόμπος που έχει φτάσει στο χτένι, στα πρακτικά και οικονομικά σας, σας βοηθούν να υπερασπιστείτε καλύτερα τις θέσεις σας να είστε περισσότερο ανεκτικοί με ότι δεν μπορεί να αλλάξει και σας δίνει κάποιες ευκαιρίες για να υποστηρίξετε καλύτερα τον εαυτό σας, αλλά και εκείνους που σας αφορούν.Αισθηματικά φανείτε συγκαταβατικοί και υπομονετικοί!

Αιγόκερως
Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποσχέσεις, στις υποχρεώσεις και στις αποφάσεις σας. Η έκλειψη που προηγήθηκε σας βοήθησε να συνειδητοποιήσετε τις αδυναμίες σας, αλλά σας κάλυψε και σας συγκράτησε από μεγαλύτερες απώλειες. Είναι στο χέρι σας λοιπόν τώρα να δείτε θετικά τα γεγονότα, να μείνετε ανεπηρέαστοι από τις γνώμες τρίτων και να συνεχίσετε την καλή δουλειά σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Φροντίστε τις ανάγκες σας και επιμεληθείτε της υγείας και της εμφάνισής σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Αυτή είναι η αποζημίωση «μαμούθ» που θα πάρει ο Υπάτιος Πατμάνογλου από τον «Mr Jumbo»

Υδροχόος
Αισθηματικά είστε καλύτερα από ότι στο παρελθόν, αλλά τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να προσέξετε τις συναναστροφές σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων και ανακατατάξεων στις σχέσεις σας. Προσοχή στην εργασία καθώς δυσκολεύουν κάποιες συνεννοήσεις και υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν αναβολές και καθυστερήσεις, εξ αιτίας κάποιων ανεύθυνων τρίτων. Έχετε υπομονή και μην δείχνετε τη δυσαρέσκειά σας εκεί που δεν πρέπει.Καλύψτε τα νώτα σας και προετοιμαστείτε για νέους αγώνες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Ιχθύες
Προσοχή χρειάζεται ο χώρος της εργασίας, καθώς δημιουργείται κάποιο παρασκήνιο το οποίο θα έρθει στην επιφάνεια στα μέσα της εβδομάδας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες καθώς φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι υποδαυλίζουν τα θέματα των αρμονικών σας συνεργασιών. Οικονομικά περιορίστε τα έξοδά σας αν θέλετε να βγάλετε άκρη με τις ανοιχτές σας υποθέσεις. Αισθηματικά γίνεστε περισσότερο ελκυστικοί καθώς περούν οι ημέρες. Κερδίστε χρόνο εκεί που δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις!

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share