Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Άρης στον Κριό έως 14 Φεβρουαρίου! - Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων!

10 Ιανουαρίου 2019 09:52
Ζώδια: Άρης στον Κριό έως 14 Φεβρουαρίου! - Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τον Άρη στον Κριό, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ο Άρης στον Κριό απαιτεί στον Έρωτα, πάθος, διεκδίκηση, ειλικρίνεια, ερωτικά καυγαδάκια που ανάβουν τα αίματα, θάρρος ή και… θράσος και φυσικά μπρουτάλ καταστάσεις!!!

Ευνοεί τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, αλλά προειδοποιεί και τα Παρορμητικά Ζώδια για κόντρες, ρήξεις, λάθος παρορμητικές ή εγωιστικές ερωτικές επιλογές και ανατροπές!

Διάβασε παρακάτω τα "Ερωτικά Πρέπει & Μη" για το Ζώδιο σου!

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 2ο δεκαήμερο, μπορεί να έρθουν αρκετές πιέσεις και ακόμα περισσότερες ρήξεις, αλλά θα έχεις την τύχη να τα ξεπεράσεις όλα! Πέρα από τύχη όμως, μπορείς να αναμένεις και καυτές στιγμές, συναίσθημα και ένα μοιραίο συναρπαστικό πάθος!
Τα «Μη»: Κριέ του 1ου, λες πολλά και οι γκάφες που θα φέρει ο Άρης από το ζώδιο σου, θα είναι κυρίως λεκτικές! Διεκδίκησε αυτό που θες στον έρωτα, με σωστό τρόπο! Άσε τον εγωισμό στο συρτάρι please! 3ο δεκαήμεροόχι στα λάθος πάθη, όχι στις ρήξεις χωρίς γυρισμό, όχι στην έλλειψη ψυχραιμίας! Δείξε πολύ προσοχή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή βόμβα στον θάνατο του 22χρονου Αλέξανδρου από την Λάρισα: Δεν πέθανε από πιστολάκι μαλλιών!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «Πρέπει»: Ταύρε του 2ου, μπορεί να έχεις άγχος και ίσως κακή διάθεση, όμως ένας καυτός κρυφός έρωτας, σε ανανεώνει και περνάς υπέροχα!
Τα «Μη»: Ταύρε του 1ου..., το νου σου… Δίνεις λαβές για κουτσομπολιά και σχόλια εις βάρος σου! Πρόσεχε μικρό μου! 3ο δεκαήμερο, άσε τα κρυφά και τα μυστικά εσύ… Αποκαλύπτεσαι…

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»: Δίδυμε του 2ου, οι φίλοι στο πλευρό σου και σε βοηθούν να κατακτήσεις έναν μεγάλο σου ερωτικό στόχο! Μην τσακώνεσαι μαζί τους χωρίς λόγο λοιπόν! Όλα για το καλό σου τα λένε!
Τα «Μη»: Δίδυμε του 1ου, όλα σούπερ και είσαι πανέτοιμος για θετικές αλλαγές με τον Άρη στον Κριό! Αυτά τα ανόητα καυγαδάκια με τα φιλαράκια σου να μην έκανες μόνο μωρέ… Συγκρατήσου! Δίδυμε του 3ου, για να κάνεις την αλλαγή που θες, δεν πρέπει να πιέζεις καταστάσεις! Μην προκαλείς ρήξεις με φίλους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: 2ο δεκαήμερο, απέφυγε όσο μπορείς τα λάθη και άντεξε όσο μπορείς τις πιέσεις! Πίστεψε με, αυτήν την περίοδο μπορείς να διαπρέψεις σε Έρωτα, οικογένεια και δουλειά!
Τα «Μη»: Καρκινάκι του 1ου, μπορείς λίγο να ηρεμήσεις; Εκτός του ότι όλα τα κάνεις σαλάτα σε οικογένεια και δουλειά λόγω παρορμητικότητας, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα και καταστρέφεις την καλή σου εικόνα, με τα επικοινωνιακά σου λάθη! Shhh… 3ο δεκαήμερο, οι γκάφες τώρα πληρώνονται… Αισθηματική αλλά και επαγγελματική ζωή, κρέμονται από μία κλωστή! Πρόσεξε πολύ!

ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»: Λέοντα του 2ου, πες ένα μεγάλο ΝΑΙ σε ένα ταξίδι! Θα περάσεις υπέροχα, ερωτικά, παθιασμένα και τα νέα αυτήν την περίοδο είναι μόνο καλά! Προσοχή μόνο στην βιασύνη…
Τα «Μη»: Λέοντα του 1ου, είσαι σούπερ! Επικοινωνιακός, ευχάριστος και τυχερός σε επαφές και γνωριμίες! Προσοχή όμως… Οι μετακινήσεις σου είναι αυτές που πλήττονται με αυτόν τον Άρη και είναι κρίμα, μια αναποδιά ή λάθος, να σου χαλάσουν όλη την διάθεση! Λέοντα του 3ου, καλά τα ταξιδάκια, αρκεί να είναι σωστά οργανωμένα, όπως και καλές οι ερωτικές επικοινωνίες, αρκεί να μην έχουν παρορμητικά λάθη, που προκαλούν απώλειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: 2ο δεκαήμεροσεξ, σεξ και τι άλλο; Α ναι! Σεξ! Η πιο ερωτική περίοδος είναι εδώ! Απόλαυσε τη χωρίς επιπλέον απαιτήσεις!
Τα «Μη»: Παρθένε του 1ου, από σεξ και πάθος, καλά τα πάμε… Αν έχεις βέβαια διάθεση, μετά από τόσες οικονομικές πιέσεις και απώλειες! 3ο δεκαήμερο, εσύ άσε τα έξοδα, αλλά και τα επικίνδυνα πάθη! Κάτσε στα αυγά σου!

ΖΥΓΟΣ
Τα «Πρέπει»: Αγαπητό 2ο δεκαήμερο, επιστράτευσε λογική και κατανόηση στον συντροφικό τομέα! Αν αποφύγεις ρήξεις, θα περάσεις την πιο ερωτική και συντροφική περίοδο!
Τα «Μη»: Ζυγέ του 1ου, άσε τους εγωισμούς, τα νεύρα και τις ρήξεις στην συντροφική ζωή… Ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι λες… 3ο δεκαήμερο τα θεμέλια της ερωτικής σου ζωής τρίζουν! Μην προκαλείς επικίνδυνες ρήξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 2ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις περισσότερο από ποτέ και οι ερωτικές σου μετοχές ανεβαίνουν!Μπορεί να σε πιέσει λίγο η δουλειά, αλλά it’sok!

Τα «Μη»: Σκορπιέ του 1ου , η γοητεία σου στα ύψη, όμως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας έχουν προτεραιότητα! Οργανώσου και δούλεψε και μετά, βρες και λίγο χρόνο για έρωτα. 3ο δεκαήμερο, προσοχή σε θέματα δουλειάς και καθημερινότητας! Άσε προς το παρόν τα ερωτικά σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο άνδρας της ζωής της! Και δεν είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»: Τοξότη του 2ου, γιορτή για σένα αυτή η περίοδος! Σεξ, πάθος, συναίσθημα, κατακτήσεις, γλέντια! Ακόμα κι αν υπάρξουν προβληματάκια, υπέρ σου θα καταλήξουν να είναι!
Τα «Μη»: Τοξότη του 1ου χορταίνεις έρωτα και κατακτήσεις! Μην τα χαλάς όλα, λόγω παρορμητικού λόγου, έπαρσης και διάθεσης για κόντρα! 3ο δεκαήμερο, όλα θα πάνε τέλεια στα ερωτικά σου! Δεν είναι κρίμα να τα καταστρέψεις όλα, λόγω έπαρσης και υπερβολής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»: Θες μήπως επανασύνδεση 2ο δεκαήμερο; Για να το καταφέρεις άσε στην άκρη ξεσπάσματα και απαιτήσεις και άρπαζε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, με λογική και σύνεση!
Τα «Μη»: Αιγοκεράκι του 1ου, το επικοινωνιακό σου, δεν είναι στα καλύτερα του, ιδίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Α, και το νου σου: Όχι ερωτικές επιστροφές τώρα… Όχι 3οδεκαήμερο… Ο καυγάς και οι παρορμητικές σου επιλογές, δεν θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες, ούτε μέσα στο σπίτι, ούτε με αυτόν τον έρωτα του παρελθόντος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεά: Αυτή είναι η καλλονή του Νίκου Ευαγγελάτου! Και δεν είναι η Τατιάνα Στεφανίδου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»: Υδροχόε του 2ου, μέσα από επαφές και επικοινωνίες θα έχεις καυτά νέα που σε συναρπάζουν! Προσοχή μόνο λίγο, στις μετακινήσεις σου!
Τα «Μη»: Επίσης, Υδροχόε του 1ου, όλα τέλεια! Επαφές, μηνύματα, γνωριμίες και συναντήσεις! Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω βρε πουλάκι μου… Σε κουτσομπολιά γιατί μπλέκεσαι; Θα εκτεθείς… 3ο δεκαήμερο, αν προσέξεις λίγο τις μετακινήσεις σου, όλα θα πάνε καλά! Γι’αυτό, όχι στην βιασύνη, ναι στην συνέπεια!

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»: Αγαπητό 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές αλλά και χρήμα! Απόλαυσε το, χωρίς εγωισμό και απαιτήσεις please!
Τα «Μη»: Ιχθύ του 1ου, άσε αγάπη μου την ζήλια και την κτητικότητα στον Έρωτα! Η εποχή θέλει αίσθημα και πολύ… σεξ! Ιχθύ του 3ου, με τόσες οικονομικές πιέσεις, δεν σε βλέπω και σε πολλά κέφια για έρωτα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share