Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ήλιος Σύνοδο με Πλούτωνα στις 11/1! - Βγαίνουν, πάθη, απωθημένα, σκληρότητα αλλά και δυναμισμός!

Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

10 Ιανουαρίου 2019 08:23
Ζώδια: Ήλιος Σύνοδο με Πλούτωνα στις 11/1! - Βγαίνουν, πάθη, απωθημένα, σκληρότητα αλλά και δυναμισμός!

Στις 11 του Γενάρη βγαίνουν, πάθη, απωθημένα, σκληρότητα αλλά και δυναμισμός! Διάβασε την πρόβλεψη σου…

Ο Ήλιος συναντιέται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2018, δίνοντας μας δύναμη, ενέργεια, εξυπνάδα αλλά και την διορατικότητα, γεγονός που θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε στόχους αλλά και να ξεπεράσουμε εμπόδια!

Εύνοια θα υπάρξει, όσον αφορά κάποιες ιδέες που θα έχουμε σε ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις, ιδίως αν είμαστε Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστά παραμένουν σχολεία και δικαστήρια εξαιτίας της κακοκαιρίας! - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια!

Ωστόσο, η όψη αυτή κρύβει και καχυποψία, πονηριά, εμμονές, λάθος ερωτικές και οικονομικές δραστηριότητες για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Το πάθος εκφράζεται με κάθε τρόπο και ο νους μας γίνεται πιο… πονηρός.

ΚΡΙΟΣ: Μην ρισκάρεις καριέρα και κοινωνική εικόνα λόγω λάθος συμπεριφοράς που προέρχεται από εκνευρισμό και θυμό! Απέφυγε ξεσπάσματα και εντάσεις, ειδικά στο χώρο της εργασίας!

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να προσέξεις μετακινήσεις, επαφές και κοινωνική ζωή! Δώσε στους παραπάνω τομείς το βάθος και την αξία που τους αρμόζει και φρόντισε μην τα θες όλα δικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Κάποια γεγονότα κλονίζουν την συναισθηματική και ψυχολογική σου κατάσταση, ιδίως για έρωτα και οικονομικά. Εσύ φρόντισε να μην πιέζεις καταστάσεις, πες όχι σε εμμονές και στηρίξου στην διορατικότητα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πες όχι στα συναισθηματικά ξεσπάσματα στη συντροφική ζωή, ιδίως για λόγους ζήλιας και καχυποψίας! Πες ναι σε ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο και όχι σε απαγορευμένες επιλογές στον έρωτα!

ΛΕΩΝ: Προσπάθησε ακόμα περισσότερο στην εργασία σου και μην σε απασχολεί η σκληρή συμπεριφορά των άλλων! Φρόντισε για την ξεκούραση σου αυτήν την περίοδο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με αυξημένο ερωτισμό, αλλά και γοητεία, θα περάσεις σίγουρα μία απόλυτα ερωτική περίοδο! Προσοχή μόνο στην τάση σου για εμμονές, απαιτήσεις, ζήλια και νεύρα.

ΖΥΓΟΣ: Θα προκύψουν ίσως κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία θα καταλήξουν σε καυγά! Διατήρησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου και μην παρασύρεσαι σε έρωτες του παρελθόντος, λόγω απωθημένου πάθους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Ουκρανία: Βαλίτσα με το πτώμα φοιτήτριας εντοπίστηκε μέσα σε σκουπίδια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πες όχι σε νεύρα και απαιτήσεις στη κοινωνική ζωή, στα κουτσομπολιά και στα σκληρά λόγια! Η οξυδέρκεια και η διορατικότητα σου, σε βοηθούν να πετύχεις αυτό που θες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκύψουν ίσως, κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά προβλήματα και οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις ήρεμα και με βάση την λογική! Ναι στον αισθησιασμό, όχι στην ερωτική ζήλια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι δυναμικός, διορατικός και απόλυτα γοητευτικός! Προσοχή μόνο στα παιχνίδια εξουσίας, στην εμμονή σου για κυριαρχία των άλλων και στην τάση σου για καχυποψία και θυμό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια άγχη και φοβίες βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και σου χαλούν την διάθεση! Ερωτικά μυστικά ή παρασκηνιακοί έρωτες, κινδυνεύουν από αποκαλύψεις!

ΙΧΘΥΣ: Πιθανοί καυγάδες με φίλους, ίσως σε δυσαρεστήσουν! Φρόντισε αποφύγεις εγωισμό και να διορθώσεις την κατάσταση! Οι φίλοι μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου και να σε στηρίξουν!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share