Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ερμής Τετράγωνο με Άρη στις 8/1! - Φέρνει παρορμητικότητα και ένταση στην επικοινωνία!

Έρχονται τσακωμοί και οφείλουμε να κατευνάσουμε έγκαιρα τους τόνους!

8 Ιανουαρίου 2019 13:10
Ζώδια: Ερμής Τετράγωνο με Άρη στις 8/1! - Φέρνει παρορμητικότητα και ένταση στην επικοινωνία!

Στις 8 Ιανουαρίου, οι επαφές μας θα είναι προβληματικές και έντονες με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη. Δες τι πρέπει να προσέξεις…

Ο Ερμής στον σοβαρό Αιγόκερω Ζυγό και ο Άρης στο δυναμικό Κριό, σχηματίζουν Τετράγωνο, την Τρίτη 8Ιανουαρίου 2018, φέρνοντας εντάσεις και παρεξηγήσεις σε λόγια, λόγω εγωισμού, αλλά και λάθη στις μετακινήσεις, λόγω βιασύνης και απροσεξίας!

Γινόμαστε επιθετικοί χωρίς ιδιαίτερο λόγο, παρορμητικοί και επικίνδυνα αυθόρμητοι!

Έρχονται τσακωμοί και οφείλουμε να κατευνάσουμε έγκαιρα τους τόνους, πριν πούμε πράγματα, τα οποία αργότερα, θα μετανιώσουμε!

Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί , στο τι λέμε και που, όπως και στις μετακινήσεις μας!

Η ερωτική διάθεση είναι έντονη τώρα, όμως η ορμητικότητα, οδηγεί σε λάθος επιλογές!

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται, στην οδήγηση και στο χειρισμό μηχανημάτων!

Ο Παρορμητικός Σταυρός, είναι εκείνος που επηρεάζεται περισσότερο και κυρίως του 1ου δεκαημέρου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο με τον Γιώργο Παπαδάκη: Η απίστευτη απαίτηση εις βάρος των συμπολιτών του!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Απέφυγε οπωσδήποτε νευρικότητα, απαιτήσεις καιβιαστικάλάθη, στον τομέα της καριέρας, για να μην έχεις απώλειες! Πες όχι στην έπαρση, η οποία ενδεχομένως να βλάψη την καλή κοινωνική σου εικόνα!

ΤΑΥΡΟΣ: Προσοχή πολύ στις μετακινήσεις σου και ιδιαίτερα αν πρόκειται να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι πλήρως οργανωμένος! Απέφυγε νεύρα και επιθετική συμπεριφορά στην κοινωνική ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στον έρωτα, καλό θα ήταν να περιορίσεις νεύρα και ζήλια, γιατί θα προκαλέσεις ρήξεις! Οικονομικά φρόντισε άμεσα, τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πες όχι σε ρήξεις, εγωισμό και στην συντροφική σου ζωή, γιατί μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα μετανιώσεις!

ΛΕΩΝ: Οργανώσου άμεσα και διαχειρίσου τον χρόνο σου σωστά! Απέφυγε στο χώρο εργασίας λάθη, κόντρες και βιασύνες! Φρόντισε την ξεκούραση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όχι στις παράλογες απαιτήσεις και έπαρση στην ερωτική ζωή, γιατί όποιος ζητά τα πολλά, χάνει και τα λίγα!

ΖΥΓΟΣ: Μην προκαλείς εντάσεις με τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα, σε οικογένεια και σπίτι! Μία επικοινωνία με το ερωτικό παρελθόν, δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη, λόγω κακοκαιρίας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πες όχι σήμερα, σε κουτσομπολιά και ψέματα, γιατί θα εκτεθείς, λόγω απροσεξίας. Απέφυγε καυγάδες με αδέρφια ή γείτονες!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απέφυγε άσκοπες σπατάλες, που ενδεχομένως αργότερα να μετανιώσεις! Μην είσαι κτητικός στην συναισθηματική σου ζωή και αρκέσου σε αυτά που ήδη έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φρόντισε να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και ιδίως στην οδήγηση! Συγκράτησε νεύρα, παρορμητικότητα και βιασύνες στις επαφές! Είναι πιθανή μία σοβαρή ρήξη, αυτήν την περίοδο, αν δεν συγκρατηθείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προστάτεψε οπωσδήποτε τον εαυτό σου από κουτσομπολιά και μην μοιράζεις τα μυστικά σου παντού! Πες όχι σε παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες και μην «πέφτεις» ψυχολογικά χωρίς σοβαρό λόγο!

ΙΧΘΥΣ: Μην τα «βάζεις» με τους φίλους σου και δημιουργείς ρήξεις από το πουθενά! Είσαι ιδιαίτερα προκλητικός και εριστικός κοινωνικά και οφείλεις να συγκρατηθείς!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share