Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 5 & 6 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;

5 Ιανουαρίου 2019 14:07
Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 5 & 6 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Ιανουαρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μην προεξοφλείτε τα λόγια τους συντρόφου σας, αφού πολύ συχνά συμβαίνει να μη συμπίπτουν με αυτά που εννοεί. Ομολογήστε τις δικές σας αδυναμίες, ώστε με τη σειρά του να παραδεχθεί τις δικές του.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την επαγγελματική σας καριέρα και φήμη σε συγκυρίες, αλλά φροντίστε να την προστατεύσετε. Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, θα καταλάβετε και τις καλές τους προθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Μάξιμου Μουμούρη! - Ο θάνατος που την τσάκισε!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα και μην αναλώνεστε σε σκέψεις άτοπες. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει σε θέματα που σας «καίνε» και θα λύσετε αρκετά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κρίση ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής.

ΛΕΩΝ: Εάν δε θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις. Από το να σπάτε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα, προτιμήστε να εκτονωθείτε ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λειτουργήστε μυστικά και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, εξετάζοντας όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν. Δείξτε τα προτερήματά σας στους άλλους από το να περιμένετε να τα ανακαλύψουν.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή καμιά φορά ότι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι εκεί. Προχωρήστε στη δρομολόγηση των επαγγελματικών σας στόχων, μόνο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επιφυλακτικότητα των άλλων μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και με ένα σας χαμόγελο. Σε μια συζήτηση που δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σία Κοσιώνη: Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι η δημοσιογράφος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να ξεκουραστείτε, γιατί φαίνεται πως από αύριο θα σας περιμένει αρκετή δουλειά. Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε ένα φίλος σας που έχει πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακολουθήστε τα γεγονότα όπως σας έρχονται και αυτά θα σας πείσουν να υιοθετήσετε νέους ρυθμούς και τρόπους συμπεριφοράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε με περίεργες συναναστροφές και μη δεχθείτε προσκλήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζετε το παρελθόν και προφανώς θα έχετε διαφορετικές από αυτούς συνήθειες.

ΙΧΘΥΣ: Λιγότερο ευάλωτοι πλέον για καινούριες γνωριμίες, θα θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με κάθε τρόπο και θα είστε περισσότερο ανοιχτοί στις προσκλήσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share