Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τρίγωνο Ερμή με Ουρανό στις 4/1! - Φέρνει εκπλήξεις και ευχάριστα νέα!

Δες πώς θα σε επηρεάσει!

3 Ιανουαρίου 2019 09:00
Ζώδια: Τρίγωνο Ερμή με Ουρανό στις 4/1! - Φέρνει εκπλήξεις και ευχάριστα νέα!

Στις 4/1 ο Ερμής σχηματίζει Τρίγωνο με τον Ουρανό και μας ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις! Δες πως θα σε ευνοήσει…

Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη και ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζουν μία ιδιαίτερα χαρούμενη όψη Τριγώνου, φέρνοντας ξαφνικές χαρές και ευχάριστες εκπλήξεις!

Ετοιμαζόμαστε για…

- ξαφνικές ειδήσεις

- απρόσμενες συναντήσεις

- αναπάντεχα χαρμόσυνα μηνύματα

- καλές και έξυπνες ιδέες

- αλλαγή θετική της καθημερινότητας

- εκπλήξεις και ξαφνικές εξομολογήσεις

- αναπάντεχη βελτίωση σε επαφές και μετακινήσεις

Οι πιο ευνοημένοι, θα είναι τα Ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες), αλλά και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες), του 3ου δεκαημέρου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Τα σύννεφα έχουν εξαφανίσει την Πάρνηθα!

ΚΡΙΟΣ

Εκπλήξεις μέσα από επαφές, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες και ξαφνικά μηνύματα, θα σε κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο! Εκμεταλλεύσου την ξαφνική τύχη σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Μία θετική ξαφνική οικονομική εξέλιξη θα σε χαροποιήσει πολύ! Επιπλέον, κάποια απρόσμενα γεγονότα στον έρωτα, θα σε ικανοποιήσουν! Σπας τα ταμπού σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στη συντροφική ζωή, τα πράγματα βελτιώνονται ξαφνικά! Απρόσμενες συναισθηματικές προτάσεις, εξομολογήσεις ή και γνωριμίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και καλοπέραση! Κάνε σήμερα την αλλαγή στην εμφάνιση σου!

ΛΕΩΝ

Αναπάντεχες κοινωνικές, αλλά κυρίως ερωτικές επιτυχίες θα έχεις! Διασκέδαση, κατακτήσεις, ερωτική τύχη, εκεί που δεν το περιμένεις και μπόλικες εξομολογήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστες οικογενειακές εξελίξεις έρχονται και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις! Λαμβάνεις ένα μήνυμα, από ένα άτομο του παρελθόντος!

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικές χαρμόσυνες επαφές, ειδήσεις, συναντήσεις και μηνύματα, έρχονται! Τα νέα είναι μόνο καλά σήμερα και εσύ γοητεύεις με το μυαλό σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σοκαριστικό τροχαίο, η καθήλωση στο αναπηρικό καροτσάκι και η... αποκατάσταση: Συγκίνηση για την Τατιάνα Στεφανίδου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά θέματα, λύνονται ξαφνικά, λόγω αναπάντεχων ευκαιριών! Νιώθεις σιγουριά, λόγω συγκυριών σε θέματα της συναισθηματικής σου ζωής!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρχονται απόλυτα χαρμόσυνες αναπάντεχες ειδήσεις, μηνύματα και τυχερά γεγονότα σε όλους τους τομείς και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Χαμογελάς, γιατί τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα και μηνύματα, κυρίως παρασκηνιακού χαρακτήρα, θα σε ανανεώσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Ένας έρωτας από το παρελθόν, ίσως τώρα έρθει σε επαφή μαζί σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην showbiz: Βρέθηκε νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φιλικό σου περιβάλλον ή κάποια κοινωνική ομάδα που ανήκεις, σε ξαφνιάζει ευχάριστα μέσα από επαφές και συζητήσεις! Περνάς υπέροχα και επιπλέον, βρίσκεις διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης των ονείρων σου!

ΙΧΘΥΣ

Έρχονται κάποιες ξαφνικές ειδήσεις και ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα που θα σε ωφελήσουν ιδιαίτερα! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για κοινωνική καταξίωση!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share